Sari la conținut

DP0121 MKII - Kituri / cablaje cu 2xTDA7294

Postări Recomandate

In ultimii 10 ani au evoluat preturile si la piese electronice, nu numai la PCB-uri, timp in care am facut mai multe calopuri de PCB-uri. Era de asteptat ca in acestii ani sa fie un trend crescator. Ultimele preturi dateaza de acum 5 ani in urma.

Astazi, situatia preturilor se prezinta astfel (la care se adauga transport pe teritoriul Romaniei: +18lei Posta Romana sau +30 lei Fan Curier):

- 12lei bucata PCB daca cumparati 1... 9 bucati.

- 10 lei bucata PCB pentru cantitati cuprinse intre 10... 49 bucati.

- 8 lei bucata PCB pentru cantitati mai mari de 50 de bucati.

Deci, daca sunteti de acord cu preturile afisate, pot deschide o conversatie privata cu detaliile de plata. Daca plata se confirma pana vinerea viitoare, sambata viitoare pot lansa comanda de PCB-uri. Pana atunci, daca mai sunt utilizatori interesati pot sa lase un mesaj aici urmand sa-i adaug in conversatie ulterior. Daca se lanseaza comanda, voi mai suporta si eu pretul unor bucati suplimentare care se vor vinde ulterior aici in forum anul viitor ca sa iasa o cantitate "rotunda" comandata.

Editare ulterioara: Silkscreen alb, Soldermask albastru ma gandesc sa fac PCB-urile ca calopul vechi sau le pot face si cu soldermask verde, rosu sau mov - majoritatea stabilesc culoarea in cazul in care vor fi mai multi doritori.

@vasile cristian, Ok, dar as dori sa strangem cel putin 10 bucati comandate si platite in avans. Pana in acest moment sunt cele 4 buc. comandate de dvs. O sa mai astept pana vineri, inclusiv, saptamana asta si in functie de asta, sambata, daca se strang min. 10 buc platite in avans voi da comanda (bineinteles, voi mai adauga si eu PCB-uri pe langa cele 10 care se vor vinde ulterior aici). Deci, momentan mai asteptati cu plata lor pana vineri sau pana se strang cele 10 buc. mentionate aici.

Acum 34 minute, Valeriu1 a spus:

Bună seara, aș dori 10 pcb.uri și aș dori să știu dacă se poate ridica personal să nu mai plătesc transportul 

Buna seara. Observ ca sunteti din Bucuresti, nu vad cum ati putea sa le ridicati personal, eu fiind din Galati. In acest caz puteti apela la transport cu Posta Romana. In al doilea rand, prefer sa trimit cablaje cu coletul pt ca in decursul anilor, am mai dat cablaje personal si in foarte multe situatii, ba nu aveam eu timp cand putea cumparatorul, ba chiar fiind in acelasi oras ca sa ajunga in locatia unde i le puteam da trebuia sa consume bilete de autobuz de 5lei plus timp pierdut iar daca punem in balanta cat costa transportul cu Posta Romana, nu cred ca e cine stie ce afacere, mai ales daca vorbim de cumparatori din alte orase decat Galati. Spre exemplu, eu pot expedia cu FanCurier sa spunem 3 colete, le predau, imi ia 10 minute operatia asta, daca ar fi sa le predau personal fiecare dintre aceste trei colete, mai mult ca sigur cei trei destinatarii nu o sa poata sa vina la ora cand pot si eu sa le predau. Au mai fost cazuri, chiar aici in Galati, cand a trebuit sa ma deplasez cu masina proprie in nu stiu ce locatie, unde dus-intors cu masina, sa zic ca mi-a luat aproape o ora. Deci, ridicarea personala a coletului nu e chiar asa "retanbila" ambelor parti.

O sa deschid conversatia privata cu utilizatorii: @Valeriu1 si @vasile cristian pentru a putea strange banutii pt c-da de PCB-uri DP0121 MK2. Daca platile se confirma pana vineri, saptamana asta, voi trece sa dau comanda de PCB-uri. Pana acum avem 14 bucati comandate in avans, o sa comand si eu in plus ca sa rezulte o cantitate comandata multiplu de 10, urmand ca surplusul sa fie vandute aici ulterior la alti utilizatorii. Intre timp, daca mai sunt utilizatori care doresc PCB-uri DP0121mk2, se pot abona in continuare in acest topic, unde va invit sa postati si imagini cu PCB-uri asamblate cu DP0121mk2.

• 3 weeks later...

Au sosit PCB-urile. Maine vor pleca si cei care le-au achitat in avans. Au mai ramas mai multe bucati de vanzare la preturile afisate in imaginea de mai jos:

2xTDA7294  stereo-bridge.jpg

EDITARE ULTERIOARA:

Cateva sfaturi in constructia acestui amplificator: 
1) Capacitoarele C13 si C14 sunt de regula intre 220uF-50V …. 1000uF -50V (cele de 1000uF sunt mai greu de gasit la 50V cu diam. ext de 10...12,5mm). Avand in vedere dimensiunile acestor capacitoare, care au rol mai mult de bypass pe cablaj, filtrajul trebuie imbunatatit obligatoriu cu un set de capacitoare suplimentar pe un PCB de alimentare separat (ex. 2 x 10 000 uF)
2) Nu uitati sa izolati capsula celor doua TDA-uri de radiator;
3)  Folositi un aliaj de lipit de calitate.
4)  Cablu ecrant pe intrarile TDA-ului
5) Daca corectorul de ton sau preul se alimenteaza din tensiunile de alimentare a amplificatorului DP0121mk2, pentru a evita formarea buclei de masa scoateti din circuit jumper-ul SM de pe cablajul DP0121mk2 si verificati dupa ce ati scos jumper-ul daca circuitul de masa se inchide pe intrarea amplificatorului folosind un multimetru setat pe pozitia de verificare a continuitatii circuitului.

• 4 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock