Sari la conținut

DP0121 MKII - Kituri / cablaje cu 2xTDA7294

Postări Recomandate

Acum 8 ore, barbaro a spus:

Buna ziua ! As dori trei cablaje de amp. mk II si doua de fan controller .va rog detalii pe mp.

Multumesc pt. c-da. V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.

• 3 months later...

Au mai ramas PCB-uri de vanzare si la acest proiect cu 2xTDA7294. In acest moment doar...12 bucati.

Documentatie inclusa gratuita in format PDF cu schema electronica si lista de piese.

Pretul unui pcb daca achizitionati: 

una sau doua bucati este 10lei/bucata --- > pret nou9 lei/bucata,

intre 3 si 10 bucati este 9 lei/bucata --- > pret nou8 lei/bucata

peste 10 bucati pretul per bucata este 8lei--- > pret nou: 7 lei/bucata

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar - sau utilizand formularul DONEAZA din site (conversie la cursul valutar din ziua platii); livrare in urmatoarea zi lucratoare. Transport cu Posta Romana: +10lei, Curier Rapid = +24lei.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 3 months later...

Cam asa vin cele de 1/4W iar cele de 1/6W intra perfect.Asa sunt trecute la magazinul de unde le-am luat.

Am si o placuta terminata la care am pus numai de 1/4 si le-am pus asa cum se vede in poza, pentru ca altfel nu au intrat.

1/4 nu ar veni 0.25W?

200227968_528605738269263_4840314584071249471_n.jpg

200481852_826893624630904_6785100397683757673_n.jpg

200192262_1227078591084332_3088130867394679305_n.jpg

Au mai ramas de vanzare doar 4 PCB-uri la pretul de 8 lei bucata.

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar - sau utilizand formularul DONEAZA din site (conversie la cursul valutar din ziua platii); expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

Transport cu:

Posta Romana = +12lei,

Curier Rapid = +25lei.

• 10 months later...
  • 2 years later...

Buna ziua. Anul asta nu se mai pot comanda dar dupa 3 ianuarie da, cu conditia sa achitati minim 5 bucati in avans. Dupa aceea voi da comanda de PCB-uri, dureaza cam 2...3 saptamani pana veti intra in posesia lor.

In ceea ce priveste "schema in format gerber", nu am acest format iar daca va refereati cumva la fisierele Gerber, aceste nu sunt disponibile pentru nici un proiect semnat de mine prezentat in forum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock