Sari la conținut

DP0121 MKII - Kituri / cablaje cu 2xTDA7294

donpetru

Postări Recomandate

@MCXC - 2 bucati

@k-nix - 4 bucati

@lorin - 2 bucati

@ionut90 - 2 bucati

@cipcirip - 4 bucati

@leo_electro - 2 bucati

@niksound - 3 bucati

@gadrianno - 2 bucati

@pilica paul - 4 bucati

@nemmondod - 3 bucati

@hixpp02 - 4 bucati

Total 31 bucati

Urmeaza ca maine sau poimaine sa dau comanda de PCB-uri. O sa comand mai multe bucati care vor fi disponibile spre vanzare aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am lansat comanda de PCB-uri. Am comandat mai multe decat in prealabil au fost achitate in avans. Deci, daca mai sunt utilizatori care doresc cablaje cu 2xTDA7294, lasati un mesaj in acest sens aici sau puteti sa-mi trimiteti un mesaj privat folosind mesageria forumului.

Link spre comentariu

O ?ntrebare referitor la transformatoare, s? m? aprovizionez din timp :) Un transformator toroidal  2x25  200Va  ar ajunge pentru o plac? ?n mod stereo? Pentru 2 pl?ci ?n punte cam ce transformator ar trebui. Boxele mele sunt de 8 ohm. Mul?umesc.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Au sosit cablajele de la fabrica. Am postat mai jos o imagine cu cateva din cablajele comandate:

Cablaje 2xTDA7294v2.jpg

Au mai ramas cablaje disponibile de vanzare

• Like 4
Link spre comentariu

Au iesit super faine cablajele.  :first:    :cheers2:

Un clip youtube v-ati gandit sa faceti cu testarea lor ?

Era frumos si niste cablaje de fabrica cu celelalte placi.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Eu va recomand sa folositi un simplu jumper (foto mai jos) - poate va ganditi, acum sau mai tarziu, sa folositi un corector de ton a carui masa pe alimentare corespunde cu cea a amplificatorului! Sau chiar daca nu folositi corector/preu momentan, in cazul TDA-urilor e mai bine sa fie un jumper decat rezistor de 10 Ohm, desi merg ambele variante cand nu se foloseste preu/corector de ton.

B1079789034.jpg

Link spre comentariu

• 1 month later...

Am realizat un clip video cu testarea sursei SA100 alimentand kituri cu 2xTDA7294:

PROMOTIE VALABILA VARA ASTA, deci pana la data de 1 septembrie 2018:

- cine achizitioneaza cel putin 4 bucati PCB-uri 2xTDA7294 are transport cu Posta Romana inclus gratuit.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock