Sari la conținut

Postări Recomandate

Am un cass cu CD Alpine CD9843R care a avut finalul ars,l-am inlocuit si tot nu functioneaza.

La alimentare se aprinde circa 1 sec apoi se stinge circa 3-4 secunde.Am o dioda sparta(gen 1N4148)D302 din schema originala si cred ca asta ar fi de nu functioneaza.V-as ruga sa ma ajutati in depanarea lui cu schema,sfaturi ...orice care imi va fi util.

Am uitat sa spun ca finalul este TA 8263BH 4x45 W. unsure.gif

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/677-casetofon-auto-alpine-cde9843r/
Distribuie pe alte site-uri

Topicul se va muta la sectiunea "Depanari audio video electrocasnice".

Am o dioda sparta(gen 1N4148)D302 din schema originala si cred ca asta ar fi de nu functioneaza.

Unde ? Care dioda? Ar fi trebuit sa veniti aici cu niste precizari. Eu cred ca aparatul dvs. s-a defectat in urma unul supravoltaj. Sunt multe persoane care, din curiozitate si de nevoie, scot casetofonul din masina si il duc in casa unde il alimenteaza la o sursa de alimentare "improvizata" si "incerta" in privinta stabilitati tensiunii de alimentare.

Deci ar trebui sa ne spuneti exact, ce s-a intamplat ?

In ceea ce priveste schema de service a produsului, incercati o cautare, sus in bara de index a forumului, vedeti optiunea: "SERVICE MANUAL". Daca nu gasiti acolo manualul de service atunci slabe sanse sa-l gasiti in alta parte sau sa-l posteze cineva.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/677-casetofon-auto-alpine-cde9843r/#findComment-6247

Geo, nu cumva i-ai dat casetofonului o tensiune de alimentare prea mare ? Am inteles ca ai schimbat finalul dar sa schimbi finalul si sa nu-ti mearga casetofonul!!!!!!!!!!! Imi miroase a altceva aici. :l3:

manualul de service in nici un caz nu cred ca il vei gasi (am dat si eu o cautare si nimic). Doar sa incerci pe site-urile straine care le vand pe 10-20USD, dar nu stiu daca esti dispus sa dai atatia banii si apoi sa postezi aici manualul. Dar ce spun ?? cine ar face asa ceva! :g5:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/677-casetofon-auto-alpine-cde9843r/#findComment-6249

Daca acest fenomen este ciclic,este posibil sa intre in protectie,datorita unui scurt circuit(consum exagerat).

Da fenomenul este ciclic. Am sa incerc sa inlocui dioda sparta cu una 1N4148. Cass nu este al meu este al unui prieten,am sa-l intreb cum l-a stricat .

Oricum multzumesc ptr sfaturi.

LATER EDIT

Am reusit sa-l repar am gasit o schema asemanatoare si am gasit doua diode redresoare arse pe iesirile amplifului,erau diode ptr protectie,multzumesc ptr ajutor in special d-lui miron1947.

first.gif scratchchin.gif

Acest topic poate fi acum inchis.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/677-casetofon-auto-alpine-cde9843r/#findComment-6291

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock