Sari la conținut

Postări Recomandate

Am deschis acest subiect pentru din ce in ce mai multii amatori interesati in constructia at home a surselor in comutatie de orice fel. Cei care au gasit surse de documentare pentru miezuri magnetice din ferita, sau alte materiale soft, sunt rugati sa posteze in acest subiect legaturi catre acele surse. Am sa incep eu cu ultimul catalog Ferroxcube pe care l-am gasit (editia 2013) precum si cu un catalog pentru ferite chinezesti - editia 2017. Legatura pentru catalogul de ferite chinezesti duce catre un sait pe care acesta se poate consulta online.  Cei care vor sa isi descarce varianta pdf a catalogului, pot da click pe butonul download aflat dedesupt.

• Like 1

Un program pe care eu l-am gasit intamplator cand ma documentam pt convertor cu TL494

All in one 2.0.1 Este in ruseste. Autorul a tradus parte din ele in engleza. Trebuie urmarit, apare cate o traducere mereu.

Aici forum.cxem.net gasiti ce si cum a ajuns vad acum pe la pag.117! Vedeti si  https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3275494.html?sid=cfb063445eb02cb8f988b8cc30399565

Are multe programe eu am pus #img2 cu ExcellentIT unde e TL494.

El vine cu biblioteci de forme/tip si materiale din care sunt feritele (in #img2 va uitati in dreapta)

Iti da posibilitatea sa pui dimensiunile tale si materialul daca ai parametrii care se cer daca nu gasesti la el (are o sumedernie din ambele) si salvezi.

Atentie la instalare!  ex. Norton la mine spune -  ExcellentIT are un Troyan2. Norton ii da un sut imediat. Troyan2 e cam amarat, restaureaza din carantina. Nu la toate se intampla?!?

@Nardu.

post-2883-0-10456200-1522156461.png

post-2883-0-68017200-1522156473.png

Editat de Nardu

Documentatie generala SMPS incluzand si informatii despre transformatoare cu miezuri de ferita:

Abraham I. Pressman - Switching Power Supply Design - ed. a II-a;

Abraham I. Pressman - Switching Power Supply Design - ed. a III-a;

Keith Billings & Taylor Morey - Switchmode Power Supply Handbook - ed. a III-a;

ON Semiconductor - Switch-Mode Power Supply - ed. 2014;

Switch Mode Power Supplies - From Circuit Theory to the Workbench - Interfata intre teorie si practica.

Editat de ola_nicolas

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock