Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,m-am ''pricopsit'' cu o consola McCrypt CDDEX4 (pare similara cu Kool Sound CDS-225)la care un afisor nu functioneaza.L-am schimbat cu celalalt(de pe player)si totul este in regula.La o masurare comparativa (cu ohmetrul) a modulelor fara alimentare sau semnal,in aceleasi puncte sunt diferente semnificative(ca rezistenta) intre pinii CI driver PT6321LQ si masa.Sunt interesat daca se gaseste pe undeva sau de un echivalent sau o modalitate de a remedia aceasta problema.

Multumesc anticipat

post-8239-0-90224500-1521832103.jpg

post-8239-0-19037800-1521832118.jpg

post-8239-0-95005300-1521832141.jpg

post-8239-0-29764000-1521832237.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6760-probleme-afisajdisplay-vdf/
Distribuie pe alte site-uri

[...] sunt diferente semnificative(ca rezistenta) intre pinii CI driver PT6321LQ si masa.

Postati aceste diferente la care faceti referire ?

Ganditi-va ca orice componenta electronica are o asazisa dispersie de fabricatie a parametrilor caracteristici fata de un etalon sau valoare etalon. Lucru asta e valabil incepand cu un banal rezistor si mergand chiar pana la circuite integrate cu diverse functii.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6760-probleme-afisajdisplay-vdf/#findComment-74360

Multumesc donpetru,am formulat putin anapoda fraza cu diferentele semnificative.Concret,in circuit,cu modulele alimentate corect, pe pinii circuitului defect exista tensiuni cuprinde intre 0V si 0,6Vcc fata de masa si este putin cald(35 - 38C) iar circuitul functional are pe pini tensiuni de 3,8V - 8Vcc si este rece.Tensiunile au fost comparate pin cu pin,iar ulterior am scos placile cu afisoarele si am masurat si rezistenta intre pinii CI si masa(comparativ).

Astept un sfat! Multumesc,stima

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6760-probleme-afisajdisplay-vdf/#findComment-74420

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock