Sari la conținut

Sisteme de prindere la unghi de 90gr. ?

elco

Postări Recomandate

Am gasit asa ceva pe net:

https://www.ebay.co.uk/itm/Portable-Durable-4Pcs-90-Degree-Right-Angle-3-75mm-Mitre-Corner-Clamps-Red-DT55/173141864139?hash=item28500f2ecb:g:TiUAAOSw~kJaeBZy

Si vroiam sa stiu daca sunt utilizatori care folosesc asa ceva sau au folosit? Merita cumparat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tinand cont ca sunt realizate din aliaj de aluminiu, este discutabila rezistenta in timp a filetelor (pare a fi M8). Nu cred ca asigura un cuplu de strangere prea mare.

Link spre comentariu

Eu am comandat luna trecuta versiunea cu albastru de aici:

https://www.ebay.com/itm/4-x-Silverline-75mm-Corner-Clamps-Mitre-Clamp-Picture-Framing-Right-Angled/311719983760?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Fata de varianta rosie, versiunea de mai sus mi s-a parut ca ar avea materialul parca un pic mai gros si parca este mult mai OK realizata. Cand o sa vina pachetul o sa revin aici cu cateva opinii. In acest moment chiar nu pot sa ma pronunt daca se merita sau nu!

Numai bine

Editare ulterioara: dl.miron, cat va costat la praktiker setul ?

Link spre comentariu

dl.miron, cat va costat la praktiker setul ?

Nu mai tin minte, erau inca leii vechi, deci pana in 2005.

Aici http://www.hobby-tools.ro/menghine-in-unghi-dyi/3182-0-83-121-menghina-de-colt-mic-mobilier-dyi-stanley.html costa 42 de lei una, dar pare mai zdravana in comparatie cu ce am eu.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

1)Vad ca acum nu mai au produsul in oferta curenta de la magazinul online.

2)In schimb, la concurenta au un model, dar pretul e cam descurajant.

1)Trebuie mers acolo, sau un telefon, pe site nu sunt toate produsele.

2)Da, dar este si mai solida, cele pe care le am eu au titulatura de menghine de colt pentru mic mobilier.

P.S.

Conteza mult pentru ce doriti sa le utilizati, eu le-am folosit cu succes la realizarea unor rame din lemn din profil dreptunghiular de 42 x 18 mm (tot de la Praktiker) dar cand am lucrat cu elemente din PAL(grele), m-am limitat doar la pozitionarea lor, dupa ce am rupt una incercand s-o strang pentru sustinere.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock