Sari la conținut

Sprint Layout....si rusii

cristi_74

Postări Recomandate

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv si anume:bantui cam mult timp pe forumurile rusesti de profil (Vegalab,Radiokot,ShemNet...etc) si gasesc atasamente cu pcb-uri in format lay care nu pot fi deschise nici cu layout 5 sau 6(le am amandoua variantele instalate pe PC pt ca folosesc mai mult 5).Stie careva dintre domniile voastre vre-o metoda prin care pot fi vizualizate unele din fisierele lay de la rusi?

Atasez mai jos un fisier pt a vedea despre ce este vorba:

?????????.zip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce l-am dezarhivat, l-am putut vedea cu Sprint layout 5(eu doar pe acesta il am).

post-9-0-06067900-1518127204.png

Dar nu este nimic pozat pe placat(cum se vede in imagine), in fisierul atasat de dvs.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Pentru userii care nu pot deschide fisiere .LAY  , descarcate de pe site-urile rusesti

1)=modificati    (redenumiti)      numele fisierului ,   pentru   windows      caracterele chirilice sunt niste ciudatenii si nu stie sa le citeasca (interpreteze) si apoi dati refresh

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock