Sari la conținut

Circuit consumator nou auto

vitamina

Postări Recomandate

Buna ziua,

in timp mi-am achizitionat mai multe accesorii la masina cum ar fi o camera de bord,o statie cb, un incarcator de tel. ,ar mai fi si altele care le am in cap si pt inceput am pus un splittter la bricheta dar cablurile au inceput sa se adune prin masina oricat am incercat sa le ascund pe sub bord si nici nu doresc sa solicit circuitul de bricheta mai mult decat este necesar.

Va atasez o simulare cu un circuit ca gif . pe care lam refacut dupa ce m-am consultat si cu alti colegi cu rugamintea sa imi spuneti daca este corect. Sper ca releul sa nu pateasca nimic ca sta sub tensiune permanent atat timp cat masina merge.

Multumesc,

bandicam_2018-02-02_09-58-14-871.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca bobina releului este alimentata prin contact, care este rostul intrerupatorul de pe circuitul prin care se conecteaza la baterie(acumulator), o conditie suplimentara pentru alimentarea acelor aparate?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Releul daca este alimentat cu tensiunea pentru care este proiectat(inscriptionat), in mod normal nu se arde, ma refer la bobina, dar trebuie si contactele sa suporte suma curentilor aparatelor alimentate prin ele.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock