Sari la conținut

Preamplificator Jadis JP15 Reloaded by VIOTUBEAMP

Postări Recomandate

Preul Jadis JP15 este o banalitate electronica cu un pre? monstruos de mare .http://patsaudioart.com/shop/amplifiers... amplifier/ ,vara trecut? via Facebook am fost contactat de un belgian sa-i fac o " clona " la un pre? " p?m?nean " pentru belgian dar totu?i " nep?m?ntean " pentru rom?nul de rind .

Daca tot a ajuns undeva in vest am zis sa fac o varianta mai buna decit a francezilor , schema de preamplificare ramine identic? cu cea fran?uzeasc? , eu am folosit o sursa de alimentare mult mai complexa , filamentele tuburilor sunt alimentate in cc tensiunea stabilizata la 6,3V , tensiunea anodica are soft start , creste de la 0 la un maxim prestabilit de partea care stabilizeaz? tensiunea anodica .

Transformatorul de alimentare este toroidal Petra Iasi , peste , transformatorul este montat intr-o cutie metalica , ecranat , partea de alimentare este desp?r?it? de partea de preamplificare printr-un perete ecran de " fer " .

Am folosit un ECC83 Telefunken si un ECC82 Philips , s? stie belgianul pe ce da b?netul :D

Va pun si citeva poze cu originalul Jadis , care costa cit o masina buna sh , de ce ? Nu imi explic .

http://www.jack-fi.ro/produs/jadis-jp-15/

post-30046-0-78584400-1517131854.jpg

post-30046-0-22301600-1517131873.jpg

post-30046-0-59742700-1517131937.jpg

post-30046-0-06274700-1517131961.jpg

post-30046-0-98646800-1517131975.jpg

post-30046-0-21919000-1517131990.jpg

Editat de viobio
  • Like 2
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6695-preamplificator-jadis-jp15-reloaded-by-viotubeamp/
Distribuie pe alte site-uri

Jadis este un model care se vrea exclusivist si fata aurita impune.

@viobio, realizarea preamplificatorului este destul de complexa ca mecanica,

dar schema folosita este extrem de simpla si fara reglaje avansate de tonalitate,

pe care eu le-asi fi pus cu siguranta.

@gsabac

Jadis este un model care se vrea exclusivist si fata aurita impune.

@viobio, realizarea preamplificatorului este destul de complexa ca mecanica,

dar schema folosita este extrem de simpla si fara reglaje avansate de tonalitate,

pe care eu le-asi fi pus cu siguranta.

@gsabac

" Sculaul " este pentru a?a zi?ii audiofili , care se pot ?mboln?vi subit de " corector de ton " , corectoarele de ton sunt basfemie pentru ei .

Eu sunt doar un executant , adica face ce se cere .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock