Sari la conținut

Ghiduri cumparare scule de mana

Postări Recomandate

Poate adunam aici mai multe intrebari - raspunsuri. Incep eu cu prima intrebare:

Am mai multe fixari facute cu surub M3 si piulita si as vrea sa le strang rapid cu o cheie de aia tubulara sau cum io spune! Am vazut in comert truse si la una din ele pe cheia sau capul cheii tubulare se specifica 5mm, merge sa strang piulite pentru suruburi de 3 cu o cheia de asta? Ce altceva ar trebui sa urmarim?

Editat de ionut90
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6672-ghiduri-cumparare-scule-de-mana/
Distribuie pe alte site-uri

Eu am cumparat asa ceva ...

Poti sa dai cateva detalii Florine?!: de unde ai cumparat-o? / ce pret are? / cheile sunt calite, sau sunt doar nichelate? / Manerul este cu clicket? / etc.

Eu am luat candva o trusa de chei hexagonale (inbus) si am cam luat teapa. Era hexagon moale (netratat) si doar galvanizat. O trusa de genul celei cumparate de tine, am achizitionat si eu mai demult. Destul de ieftina la acel moment de timp, iar de scule am fost multumit, cu exceptia manerului, al carui clicket s-a dus dupa prima sau a doua utilizare. In rest sculele sunt calite si le pot utiliza inclusiv impreuna cu o surubelnita electrica. Cheile tubulare originale, au fost de la 6 la 13, plus un set de chei similare, dar pentru hexagoane in fractiuni de inch. Am mai achizitionat eu ulterior o cheie de 5,5 si una de 5. Am mai avut o singura data nevoie de o cheie de 4,5, dar chei mai mici, nu mi-au fost necesare niciodata. Capetele de surubelnita insa sunt utile, inclusiv cele foarte fine.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6672-ghiduri-cumparare-scule-de-mana/#findComment-73069
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock