Sari la conținut

Genius 5.1 6000 -TDA7293

Postări Recomandate

Salut prieteni ! Ma consider incepator si de aceea am ales sa postez aici.

Mi-am cumparat un amplificator auto de 150W si ce m-a mancat pe mine in fund sa fac,sa conectez difuzorul subwooferului la acesta ,lipind 2 fire la difuzor fara sa le anulez pe cele care duc in placa sistemului.

P.S:Am facut asta sa-l montez pe masina,nu dispun momentan de bani sa-mi cumpar si subwoofer auto!

Toate bune si frumoase,se auzea perfect,dupa 2-3 minute a inceput sa se auda ceva pocnituri in difuzor la basul puternic... Ok

Am oprit si am conectat sistemul normal la pc,mergeau doar satelitii ,iar basul deloc si in cateva secunde s-a auzit un bazait in difuzor si mi-a iesit fum din integratul TDA7293...

Spuneti-mi cauza va rog. Cand am conectat statia ,mi-a dat curent in integrat pe firele ce intrau in placa?

Editat de IulianRomica
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6657-genius-51-6000-tda7293/
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

@IulianRomica,nu ar strica o verificare macar cu multimetrul a difuzorului subwooferului pentru ca fumul iesit din TDA arata si un curent exagerat prin acesta si niste spire in scurt circuit in dif. ar ajuta la defectarea subita si a noului TDA. Spor la mesterit.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6657-genius-51-6000-tda7293/#findComment-72911
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock