Sari la conținut

Cereri de review-uri kituri electronice

elco

Postări Recomandate

Deschid topicul asta pentru ca as vrea un review sau mai bine zis o comparatie intre LM3886 si TDA7294.

dl.donpetru, cand puteti sa faceti un asemenea test comparativ?

Si as vrea si un review la un kit stereo de amplificator gasit pe ebay:

https://www.ebay.com/itm/DIY-KIT-NAP250-MOD-Power-amplifier-kit-base-on-NAIM-NAP250-Audio-amp-2-channels/272679086995?hash=item3f7cf0ab93:g:kUEAAOSwfpVZH9ei

Nu stiu daca se merita sa-l cumpar. Dar daca il cumpar, vi-l trimit la testat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate acum nu am un kit cu TDA7294. Am un kit cu LM3886 donat de un utilizator acum vreo 2 ani in urma. Daca voi gasi un kit si cu TDA7294 cu cea mai mare placere voi realiza un test comparativ pe aceeasi alimentare si cu acelasi radiator, pentru cele doua circuite integrate.

In ceea ce priveste al doilea kit de pe ebay.com, cand intrati in posesia lui, stabilim conditiile in care voi intra eu in posesia kitului pentru testare.

Topicul acesta o sa-l fac important deoarece as vrea sa adun aici mai multe cereri de testare kituri electronice. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock