Sari la conținut

Intrare balansata/nebalansata

Adrian_BBS

Postări Recomandate

Salutare....imi cer scuze pentru ca deschid atatea topicuri si daca s-a mai discutat dar am o nelamurire....am tot auzit de intrare balansata si nebalansata....am mai gasit pe undeva specificat dar n-am inteles mare lucru.....imi poate explica si mie cineva despre ce este vorba.....de exemplu pentru ce este intrarea balansata si cea nebalansata....in ce conditii se folosesc ambele....am gasit aici pe forum un pdf "balanced/unbalanced convertors"..... e bine sa folosesti intrare balansata?....care este mai recomandata?.....

Va multumesc

balanced_unbalanced_convertors.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock