Sari la conținut

Skype Ubuntu Sony Vaio

miron1947

Postări Recomandate

Am primit un laptop Sony cu OS Ubuntu instalat.
Nu am nicio notiune despre Linux, deci eventualele indrumari trebuie sa fie pentru incepatori.
Am si Skype instalat, dar nu functioneaza, realizez pasul 1 si dupa initierea  Sign in apare iar  desktop-ul gol.
Care poate fi cauza si cum pot rezolva problema. 

Editat de donpetru
imagini atasate necorespunzator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inainte de comanda Sign in post-9-0-51380600-1512075839_thumb.png si dupa post-9-0-44547500-1512075885_thumb.jpg.

Nu ar fi rau sa luati in considerare trecerea pe un sistem de operare gen Windows.

Am deja un laptop cu Win, problema este ca pe windows(indiferent daca era pe PC cu XP sau pe laptop cu win 7) Skype a mai avut momente cand nu a functionat si doresc un sistem de rezerva, diferit, pentru situatia cand cel din win nu functioneaza.

Pana la incercarea de conectare de marti seara(saptamana aceasta) a functionat cel din Linux, dar acum nu mai vrea.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Ba se pare ca da, dar nu stiu exact cum functioneaza, daca are si sunet si imagine, n-am apucat s-o utilizez.

Scria Try, trebuie platit ceva?

Dvs, ati utilizat(cu interlocutor) aceasta aplicatie, sau doar ati auzit de ea la fel ca mine?

Din ce am inteles, functioneaza doar cu internet explorer, corect?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Nu trebuie platit nimic...eu am folosit-o ceva timp fara probleme. Nu mai stiu exact pe ce browser am folosit-o, incercatile si dumneavoastra pe toate si vedeti unde merge cel mai bine.

Le. Se foloseste exact ca videocalling pe facebook.

Editat de Koaakka
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock