Jump to content

SONDAJ  

17 members have voted

 1. 1. Sunteti de acord cu deschiderea unui subforum cu topice de grupuri de utilizatori axate pe achizitionarea de piese electronice pentru diverse proiecte (kituri electronice) ?

  • DA (cum ati dori sa fie organizata aceasta sectiune?)
   17
  • NU (de ce?)
   0


Recommended Posts

Am deschis mai sus un sondaj privind deschiderea unui subforum in sectiunea Tehnium Azi sau cea dedicata vanzarilor, subforum care sa contina diverse subiecte (topice) cu asazise "group-buy" de piese electronice pentru proiecte TehniumAzi. Deci, sectiunea va fi vizibila doar utilizatorilor si va avea drept scop creerea unor grupuri de utilizatori care vor fi interesati sa achizitioneze piese electronice de la diversi furnizori, locali sau din afara tarii, la preturi mai mici (fiind comenzi de cantitati mari). Astfel, nu numai ca se va obtine preturi mai mici per bucata dar vom avea posibilitatea sa sortam dintr-un lot mare piese care sa corespunda mult mai bine necesitatilor unui anume proiect. Bineinteles ca piesele achizitionate se pot folosi si la alte proiecte, asta fiind alegerea fiecaruia.

 

Asadar, sunteti de acord cu deschiderea unui asemenea sectiuni (subforum privat vizibil doar utilizatorilor) ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu as fi de acord cu deschiderea unei asemenea sectiuni dar aceasta ar putea sa se rezume nu numai la piese ci si la placi pcb,la substante chimice si la alte lucruri necesare in realizarea unui proiect.

Edited by Ciprian 81

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ,dar de ce privat?

Va fi privat deoarece in subiectele respective se pot posta anumite date personale (gen adresa de livrare, tel.) care nu trebuie indexate de motoarele de cautare si nici nu pot fi vizibile vizitatorilor care nu sunt conectati sau neinregistrati in forum. Deci, acele date (topice) vor fi vizibile doar utilizatorilor care s-au conectat in forum, atat tot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt de acord, si e bine sa fie si privat, astfel este o mica intimitate fata de alti navigatori pe net.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigur este binevenit . Da .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand in vedere numarul de voturi in sondaj, m-am hotarat sa deschid aceasta sectiune pe care initial, nu prea m-am decis cum sa o denumesc, sa fie: Groups of buyers (Grupuri de cumparatori) sau daca aveti o alta denumire va rog sa o specificati in topic. Pana duminica, saptamana asta, as vrea sa deschid acest subforum dar pana atunci as vrea sa stabilim exact cum se va denumi. Subforumul va fi vizibil doar utilizatorilor si va face parte din sectiunea Tehnium Azi, am zis sa nu fie rubrica de vanzari - cumparari, deoarece noul subforum va fi ceva specific denumirii site-ului si ca drept urmare e mult mai potrivit acolo. Dar, daca credeti ca ar merge si la vanzari - eu nu zic ca nu ar merge - o sa-l deschid acolo. Va fi un subforum cu niste reguli aparte, veti vedea la momentul potrivit despre ce e vorba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.