Sari la conținut

donpetru

SONDAJ  

17 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord cu deschiderea unui subforum cu topice de grupuri de utilizatori axate pe achizitionarea de piese electronice pentru diverse proiecte (kituri electronice) ?

• DA (cum ati dori sa fie organizata aceasta sectiune?)
      17
    • NU (de ce?)
      0

Postări Recomandate

Am deschis mai sus un sondaj privind deschiderea unui subforum in sectiunea Tehnium Azi sau cea dedicata vanzarilor, subforum care sa contina diverse subiecte (topice) cu asazise "group-buy" de piese electronice pentru proiecte TehniumAzi. Deci, sectiunea va fi vizibila doar utilizatorilor si va avea drept scop creerea unor grupuri de utilizatori care vor fi interesati sa achizitioneze piese electronice de la diversi furnizori, locali sau din afara tarii, la preturi mai mici (fiind comenzi de cantitati mari). Astfel, nu numai ca se va obtine preturi mai mici per bucata dar vom avea posibilitatea sa sortam dintr-un lot mare piese care sa corespunda mult mai bine necesitatilor unui anume proiect. Bineinteles ca piesele achizitionate se pot folosi si la alte proiecte, asta fiind alegerea fiecaruia.

Asadar, sunteti de acord cu deschiderea unui asemenea sectiuni (subforum privat vizibil doar utilizatorilor) ???

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6646-sondaj/
Distribuie pe alte site-uri

Si eu as fi de acord cu deschiderea unei asemenea sectiuni dar aceasta ar putea sa se rezume nu numai la piese ci si la placi pcb,la substante chimice si la alte lucruri necesare in realizarea unui proiect.

Editat de Ciprian 81
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6646-sondaj/#findComment-72773

Da ,dar de ce privat?

Va fi privat deoarece in subiectele respective se pot posta anumite date personale (gen adresa de livrare, tel.) care nu trebuie indexate de motoarele de cautare si nici nu pot fi vizibile vizitatorilor care nu sunt conectati sau neinregistrati in forum. Deci, acele date (topice) vor fi vizibile doar utilizatorilor care s-au conectat in forum, atat tot.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6646-sondaj/#findComment-72774

• 2 weeks later...

Avand in vedere numarul de voturi in sondaj, m-am hotarat sa deschid aceasta sectiune pe care initial, nu prea m-am decis cum sa o denumesc, sa fie: Groups of buyers (Grupuri de cumparatori) sau daca aveti o alta denumire va rog sa o specificati in topic. Pana duminica, saptamana asta, as vrea sa deschid acest subforum dar pana atunci as vrea sa stabilim exact cum se va denumi. Subforumul va fi vizibil doar utilizatorilor si va face parte din sectiunea Tehnium Azi, am zis sa nu fie rubrica de vanzari - cumparari, deoarece noul subforum va fi ceva specific denumirii site-ului si ca drept urmare e mult mai potrivit acolo. Dar, daca credeti ca ar merge si la vanzari - eu nu zic ca nu ar merge - o sa-l deschid acolo. Va fi un subforum cu niste reguli aparte, veti vedea la momentul potrivit despre ce e vorba.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6646-sondaj/#findComment-72897

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock