Sari la conținut

AV400v3 - amplificator audio Hi-Fi de 400W - 4 Ohm

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

In acest moment nu deoarece anul asta va urma AV800v3.

Dar pana atunci poate va intereseaza v2, mai am un cablaj neasamblat si unul asamblat cu MOSFET - mai multe detalii aici:

https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6892-vand-ultimele-doua-cablaje-av400v2/

• 1 month later...

O data pentru AV800v3 nu pot da in acest moment dar ceea ce va pot spune acum e faptul ca lucrez la un alt prototip de amplificator mai vechi, de putere asemenea viitorului AV800v3. Ce cod va avea acest amplificator veti vedea la momentul potrivit deoarece pana la finele lunii aprilie as dori sa lansez si acest proiect si poate la inceputul lunii mai, poate si mai repede, voi lansa o comanda de cablaje de fabrica. Comparabil cu AV800v3 noul proiect va avea un slewrate mai mare, un SNR mai bun, fiind un proiect de amplificator PRO cu o topologie putin mai speciala (cine va cumpara documentatia va vedea mai exact despre ce e vorba). 

Dar pana atunci, iata o imagine cu dezvoltarea noului prototip de amplificator audio de care va spuneam anterior:

Noul prototip de amplificator de putere.jpg

Dupa acest prototip va urma si AV800v3.

• Thanks 1
  • 6 months later...

Nu zic ca ar fi rau o extensie dar amplasarea pe radiator, legaturile electrice suplimentare care vor trebui efectuate, reprezinta un dezavantaj major care face o astfel de abordare destul de nepotrivita. Pana la sfarsitul acestui an o sa prezint si o versiune de cablaj AV800v3 dar pana atunci, saptamana viitoare, o sa aduc in atentia utilizatorilor doua kituri electronice, inclusiv unul de amplificator care se poate alimenta la +/-90Vcc si care poate functiona in 4 Ohmi. Deci, putina rabdare. La cum suna noua topologie MX800 fata de AV400v3, o sa-mi spuneti intr-o luna-doua ca doriti un etaj clasa H pe noua topologie si cred ca merita!!! Maine fac filmul cu testarea noului kit MX800 si cred ca in prima parte a saptamanii viitoare voi lansa noul kit de amplificare pay-per-view si un proiect gratis care consta intr-un PCB cu softstart, circuit intrare si sursa. Iata mai jos o imagine despre ce va fi vorba - scuzati-mi cablarea interna a cutiei amplificatorului dar e doar pentru testarea unor circuite - asadar, urmariti Tehnium Azi:

mx800.jpg

• Like 1
  • 6 months later...

Multumesc pentru c-da. Totusi, avand in vedere ca prima cerere de PCB-uri a avut loc acum 2 ani in urma, ca sa lansez o noua comanda de PCB-uri AV400v3 va trebui ca ceilalti utilizatori care au mai vrut PCB-uri sa mai vrea lucrul asta acum. Deci, ideea e ca cerinta asta de PCB-uri trebuie sa se concentreze in maxim o saptamana, sau hai maxim o luna, pentru ca daca se insira pe 2 ani deja nu mai devine o cerinta credibila care sa se puna in aplicare.

Minim 20 sau 25 de bucati, desi de regula, mai completez eu cu cateva. Adica, spre exemplu, daca as comanda 30 de bucati, ar rezulta cu taxe vamale, transport si ce mai trebuie un pret per bucata de 35lei bucata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock