Sari la conținut

AV400v3 - amplificator audio Hi-Fi de 400W - 4 Ohm

donpetru

Postări Recomandate

Seara buna, momentan am reusit sa populez aproape complet cele doua PCB - uri, din pacate am ramas fara 470 ohm si 820 ohm care urmeaza sa soseasca, am reusit donpetru sa gasesc pana la urma pentru un canal BC-uri relativ bine imperecheate 518-520 (o perechea cu 514-si 517hfe) hfe la mai toate, la al doilea canal astept coletul de la d-voastra sa il completez. Din pacate sau nu neaparat din pacate am fost nevoit sa folosesc condensatoarele de picofarazi de tipul argint-mica (la 500V cum ati mentionat), o solutie cam costisitoare dar sa speram ca se va merita pe termen lung.

Soclurile metalice din doua bucatii pentru sigurante sunt cam la limita amplificatorului (6.3A), as fi preferat sa folosesc de 10A dar nu prea am gasit. Pentru cei care doresc un part number la socluri de la sigurante si radiataorele mici  , sunt acesta : socluri - 0751.0110 de la Schurter, radiatoare -  Stonecold D01A - toate disponibile la TME.

Cele doua radiatoare le-am izolat degeaba de tranzistor, am observat dupa aceea ca terminalul de la tranzistor este conectat direct pe acea suprafata de cupru de pe PCB unde am strans surubul, din punctul meu de vedere consider ca mai bine le lasam neizolate avand in vedere ca nu vin in contact cu nimic altceva din jur, asta e :)).

6qd5r6.jpg

Editat de outtek
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumos lucrat si cu piese de calitate. E bine ca ati gasit niste BC-uri cat de cat imperecheate. Coletul ar trebui sa va soseasca luni din cauza ca vineri a fost 1 decembrie. Succes in continuoare la mesterit si chiar mi-ar place sa vad cat de curand un proiect complet cu noile kituri audio AV400v3. Reamintesc pe aceasta cale utilizatorilor ca mai sunt cablaje de vanzare, pentru cine doreste. Intre timp am inceput si eu sa asamblez un kit AV400v3 si luna asta pana in sarbatori intentionez sa reiau testarea acestui kit, inclusiv cu masurare THD. Deci va urma un video asemenea celor care le-ati mai vazut unde pe bancul de teste se va gasi pe langa AV400v3 si un TA1000PSv2.

Link spre comentariu

Multumesc mult, nu vreti sa stiti cate a trebuit sa masor sa le gasesc :)), in ce masura faptul ca soclul este de 6.3A ar avea efecte negative in functionare la capacitate maxima (cele de 10A de care vorbeam strang mult mai bine siguranta de capete si ma indoiesc ca ar crea probleme de contact, acestea sunt usor in dubii, teoretic ar trebui sa faca serviciu bun avand in vedere curentii masuratii de d-voastra in teste)? Mai prost impereacheat as avea dar nu la diferente de maxim 5-6 puncte ci in zona de 50 de puncte, mai exact ce perechi recomandatii imperechere buna, si aici ma refer la toate din schema, ca MJE-uri 340 si 350 de bine de rau am reusit sa sortez cateva perechi destul de apropiate sub 10% diferente, dar la 15032 si 15033 e belea mare.

Link spre comentariu

MJE15032 / 15033 si eu am gasit cu beta diferiti, destul de mult. In ultimii ani am achizitionat cateva bucati din diferite surse si nu am reusit sa gasesc ceva apropiat in termeni de hFe. Spre exemplu, pe prototip am fost nevoit sa folosesc niste 15032 / 15033 cu o diferenta de beta putin mai mare de 50.

Link spre comentariu

Oferta de luna cadourilor (deci, valabila doar in decembrie anul asta):

un set TA1000PSv2 (o buc. placa principala si o buc. placa secundara-softstart) 2 buc. PCB AV400v3 +documentatia aferenta AV400v3 si DP02057v2 + 1 buc. PCB DP0257v2, deci toate aceste lucruri reduse de la 200lei cat costa cu tot cu documentatia AV400v3 la 150lei cu transport curier rapid inclus.

Asadar, profitati de oferta deoarece am doar 3 pachete asemenea disponibile pentru vanzare luna asta.

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Dupa foarte mult timp,reusesc si eu sa mai intru pe acest portal.Cu o oarecare jena,indraznesc si eu sa solicit un pachet promotional oferit de @donpetru in speranta ca voi gasi intr-un tarziu si zile mai fericite in care sa ma pot dedica pasiunii mele....Asadar va rog d-le Donpetru, sa-mi trimiteti si mie un asemenea pachet precum si indicatiile necesare privind modalitatea de plata si de intrare in posesia acestor PCB-uri si documentatii.

Cu respect, @aureliann

Link spre comentariu

V-am trimis un mesaj privat cu detaliile de plata. Asa cum va spuneam si in mesaj, dupa confirmarea platii o sa va adaug in conversatiile private deschise cu cablaje AV400v3 si DP0257v2, unde veti putea descarca documentatiile celor doua proiecte. Tot atunci o sa pregatesc si coletul pentru expediere.

Link spre comentariu

In acest moment mai sunt doua pachete disponibile, primul din cele trei fiind rezervat si saptamana viitoare utilizatorului @aureliann - pana atunci are timp si d-lui sa faca plata.

@outtek, cunoasteti detaliile de plata, deci puteti efectua plata pentru al doilea pachet de cablaje.

Link spre comentariu

V-am trimis un mesaj. Discutia va continua acolo.

In acest moment toate cele trei pachete de cablaje sunt in curs de achitare, daca in caz ca se razgandeste unul din utilizatori, o sa anunt aici. Tot saptamana viitoare o sa anunt daca mai suplimentez cu inca doua pachete de cablaje aceasta promotie. Deci, urmariti TEHNIUM AZI.

Link spre comentariu

@outtek, confirm plata.

Pe viitor va rog sa specificati in ordinul de plata numele de utilizator din forum. Observ ca mai este efectuata o plata pentru un pachet de PCB-uri de dl.Dracsanu Aurel din Focsani, deci sa inteleg ca e vorba de utilizatorul @aureliann de mai sus!!! Ca sa evitam astfel de interpretari, e bine de mentionat in ordinul de plata numele de utilizator din forum.

Deci din cele trei pachete de PCB-uri, doua sunt deja achitate. Nu ar fi rau ca maine pana in ora 12 sa achite si utilizatorul @humulin pachetul sau, urmand ca tot maine sa expediez la toti cei treu utilizatori coletele. In conversatia privata cu cablaje AV400v3 o sa confirm expedierea coletelor, momentan pentru cei doi utilizatori care au efectuat plata deja.

Link spre comentariu

Astazi am expediat cu Urgent Cargus cele trei pachete de PCB-uri la pret promotional catre utilizatorii: @outek, @aureliann si @humulin.

Cu acest prilej, din cauza ca au fost foarte cautate pachetele, suplimentez oferta cu inca doua pachete de PCB-uri la pret promotional, la 150lei cu transport inclus pe teritoriul Romaniei - atentie, oferta valabila doar luna asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock