Sari la conținut

Problema Sistem Genius 5000


Postări Recomandate

Salut.Problema este urmatoarea:

Ledurile de la sursa selectata (sursa pe care a functionat) se aprind intermitent si nu isi ia nicio comanda.

Acel led de "mute" se aprindea intermitend cand sistemul era in standby (cand functiona corect)

Acum palpaie aiurea impreuna cu cel de la sursa pe care a fost folosit dupa cum am zis mai devreme.

Ma intereseaza daca stie cineva care este problema,pt ca as cumpara un modul,ori cel cu potentiometrele ori cele doua module din spate (modulul pt subwoofer si modulul pt sateliti) si l-as schimba eu,sa nu mai merg cu el in service.

Dar nu imi pot da seama unde este problema....

Banuiesc totusi un circuit integrat care se ocupa cu selectarea acelor surse,insa nu stiu unde se gaseste....ori pe placa cu potentiometrele ori pe una din placile cu amplificare.

Tin sa mentionez,ca are momente cand functioneaza,dar si momente cand nu se aprinde nimic si e mort...

Am pus un filmulet cu simptomele.

Muzica de pe fundal nu este de la sistem!

Multumesc

https://www.youtube.com/watch?v=LJ4AThzl55g&feature=youtu.be

Editat de alynjmenaru
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.