Sari la conținut

Amplificator 300w

Fernandomihai

Postări Recomandate

Acum ceva timp am dat de aceasta schema  http://construyasuvideorockola.com/d_amp_expand.php,dupa parerea mea este o schema foarte buna si am mai vazut realizari https://www.youtube.com/watch?v=_gDt37sNWk0    si as vrea si eu sa fac un amplificator de vre-o 200-300w ,am un trafo toroidal de 500w de pe un home cinema e-boda care are pe mediana mare 2x39v si vreau sa fac un amplificator pe masura , si daca se poate sfaturi pt un difuzor potrivit de pe la Mivarom  http://www.mivarom.ro/ (pentru cine nu stie site-ul se duce cu mouse-ul pe difuzoare, filtre si accesorii si ii apar categoriile) 

Cu stima Mihai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arata foarte bine acest proiect , prntru alimentare ar merge un trafo ca cel din poza, al meu arata mai bine estetic si nu are coloanele separate in doua , primar sarma 0,4, si secundar sarma 2,0 , si are 53 de v

Asta este

post-37380-0-19010800-1508839323_thumb.jpg

Link spre comentariu

Daca folosesti transformatorul toroidal pentru amplificatorul recomandat de @flomar pe o sarcina de 4ohm o sa obtii matematic 250W, real mai putin. Pe o sarcina de 8ohm o sa obtii matematic 125W, real mai putin. Asta in conditiile in care toroidalul are 500W. Daca luam in considerare ca in sarcina tensiunea de alimentare va scadea atunci consider ca nu prea este indicat sa folosesti acest toroidal cu 2x39V pentru amplificatorul GX recomandat mai sus. Este cam putin 2x39V, ideal este 2x50V sau 2x55V. 

Link spre comentariu

De ce musai doriti sa construiti acea schema de amplificator, care este asa si asa, cand puteti sa va abonati si sa achitati in avans niste cablaje de fabrica AV400v3, un proiect mult optimizat si cu protectie la suprasarcina si scurtcircuit !!!!

Link spre comentariu

Se pare ca n-ai citit bine postare nr. 8. @donpetru realizeaza AV400v3 cu pcb-uri facute de fabrica. va trebui doar sa plantezi piesele.

uite un exemplu:

http://www.tehnium-azi.ro/topic/5481-av400v2-amplificator-audio-hi-fi-de-400w-4-ohm/page-2?do=findComment&comment=59002

Link spre comentariu

Salut daca ai nevoie de printuri pe imprimanta laser te ajut eu , imi dai ce ai de printat si iti trimit printurile prin posta ... tinand cont ca e primul gest ce il fac de acest fel iti voi trimite gratuit ce vrei sa iti printez . 

Printarea se face pe hartie testata de mine personal , iese 100 % nu ramane intre trasee , nu ramane in pad-uri ( buline ) , adica in gauri ...  este ok . 

Banuiesc ca fier de calcat si foaie de cablaj iti procuri singur ...

Daca doresti  scrie pe aici ... nu stiu de ce nu iti pot da mesaj privat ... probabil am de indeplinit ceva cerinte pe forum ca sa pot face asta . 

Editare ulterioara admin: Trebuie sa aveti minim 5 postari in forum ca sa puteti deschide conversatii private.

Editat de donpetru
explicatii
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock