Sari la conținut

un mic amplif cu TDA2030

Adrian_BBS

Postări Recomandate

salutare......m-am gandit ca daca tot am niste piese pe acasa sa mai fac un mic amplificator mono....mai jos am pus schemele pe care vreau sa le includ la amplif.....e o alegere buna sau aveti alta idee....am sa pun si schemele de alimentare....vreau sa includ toate schemele pe acelasi cablaj....astept parerea voastra......traful are 25V/~2A.....iar pentru preamplif si restul traful este de 2*6V/200mA

post-257-1202848733_thumb.jpg

post-257-1202848738_thumb.jpg

post-257-1202848756_thumb.jpg

post-257-1202848761_thumb.jpg

post-257-1203524732_thumb.png

post-257-1203538193_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

home, pana la urma vrei sa-ti faci amplificator cu TDA2030 sau preamplificator, pentru ca am vazut ca ai postat o schema de preamplificator ??? Deci, ce vrei sa faci ?

transformatorul e bun e pentru un TDA. Ar merge si pentru doua cu un filtraj ca lumea numai sa folosesti difuri de 8 Ohmi.

Link spre comentariu

vreau sa fac un amplificator cu TDA2030.....si vreau sa-i pun si corector de ton si preamplificator si vumetru....si am pus mai sus schemele pe care vreau sa le utilizez dar vreau sa stiu si parera voastra....sper ca ati inteles ce vreau sa fac.

Link spre comentariu

vreau sa fac un amplificator cu TDA2030.....si vreau sa-i pun si corector de ton si preamplificator si vumetru....si am pus mai sus schemele pe care vreau sa le utilizez dar vreau sa stiu si parera voastra....sper ca ati inteles ce vreau sa fac.

Sa-ti raspund...pe cat stiu....

Am facut amplificator cu tda 2030, merge cat de cat (daca iti place sunetul; metalic...!!!)are si protectii...

Nu face corectorul ala de ton....si nici preamplificare nu trebuie...

Din ce dai semnal....dvd sau pc????Ambele dau destul semnal...

Ai pcb pt tda 2030..????iti caut eu unul.....

Link spre comentariu

salut.......semnalul il iau din PC sau un CD-Player.......am cablajul de la TDA2030.....mersi pt sfaturi

am schimbat corectorul de ton si preamplificatorul din primul post....sunt mai bune astea??

am uitat sa mentionet ceva.....ampliful asta mono este pt un prieten care vrea si corector si preamplificator...preamplificatorul este necesar pentru ca are placa de sunet mai veche si deabia se aude ....am pus ampliful meu(un pioneer de vre 2*20W) si se aude mai tare vocea mea decat muzica....dupa ce termin cablajul la corector+preamplificator+vu-metru am sa prezint cablajul aici ca sa-mi spuneti daca este bun...daca are bucle de masa...etc.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

asa cum am spus mai sus am sa pun aici cablajul facut de mine.....tin sa precizez ca e prima data cand "proiectez" un corector de ton cu preamplif si vu-metru.....pana acuma am "proiectat" decat surse de alimentare......astept parerile voastre bune sau rele......multam?

Am uitat sa specific ca cablajul are 2 strapuri.....

Inca ceva....pentru ca nu am gasit AN6884 in eagle am folosit o capsula de 2*9 pini din care am utilizat doar un rand de pini.

preamplif_corector_vumetru_schema.pdf

preamplif_corector_vumetru_poza_.pdf

preamplif_corector_vumetru_cablaj.pdf

Link spre comentariu

home, e buna ideea cu capsula 2*9pini, dar cred ca era mai bine sa incerci sa creezi componenta. Eagle e un program amatoricesc nu foarte grozav care are cateva chicsuri si cu care nu prea mi-am batut capul sa lucrez. Nu este nici o problema ca ai doua strapuri, conteaza foarte mult sa respectiv cerintele privitoare la trasarea GND-ului.

Din pacate, schema din PDF-urile alea nu prea se poate discerne. Cablajul pare OK.

Succes.

Link spre comentariu

• 1 year later...

Am si eu un amplif. construit de mine , stereo , cu TDA 2030 , zace si el pe acolo ! Intrebarea mea este urmatoarea , am vazut ca alimentat la +/- 15 volti , da doar 8 Wats cea ce il face sa sune mai bine , sa zicem , de cat sa fie transformatorul de retea pt. a scoate dupa redresare si filtrare +/- 15 Volti , daca e de 2 x 10 volti e ok ? Ce intensitate ( amperaj ) sa aibe in secundar ( optim ) ?

Merci !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock