Sari la conținut

Aplicatii telefoane mobile vechi.

Postări Recomandate

As dori sa stiu cum pot sa folosesc un telefon mobil mai vechi in alte aplicatii decat telefon.Poate fi un cititor de mp3,cu o calitate oarecare,poate fi un aparat foto de ocazie,o camera pentru masina,o mica tableta cu wi-fi pentru internet si alte comunicatii.Pentru majoritatea aplicatiilor are si softul necesar,eu vreau sa folosesc un nokia lumia550 pentru camera auto.Pentru asta am nevoie de o memorie de 16-32 gb si un soft din care sa reglez rezolutia si sa se inregistreze ciclic,sa aleg eventual durata de timp a unei secvente de filmare.Telefonul foloseste windows 8,un soft,telefon,slabut dar daca gasesc softul pentru aplicatia" camera auto"merita.Nu am gasit decat alicatii cu vizualizarea unor camere prin internet,poate ma poate ajuta cineva,cred ca e calitativ mai bun telefonul decat o camera consacrata de 100-300 ron.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6604-aplicatii-telefoane-mobile-vechi/
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock