Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua.

Ma puteti ajuta cu vreun sfat ?

Caut un echivalent sau compatibil cu tranzistor KHB7D0N65P1.

E de la o sursa interna de un MonitorPackard Bell.

Stau in Spania, am fost la magazin, mi-au dat ceva "compatibil", ales la ochi dintr-un sertar, mi-au zis ca rezista la mai mult voltaj, dar cand mi-a cerut 11,40 ? pentru un tranzistor care nu sunt sigur ca e echivalent, nu l-am mai cumparat.

M-am tot uitat pe Internet,am gasit datasheet, dar nimic de echivalenti...

Datasheet : http://www.datasheet4u.com/datasheet-pdf/KECsemiconductor/KHB7D0N65P1/pdf.php?id=567732

VA MULTUMESC

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6578-echivalent-sau-compatibil-cu-tranzistor-khb7d0n65p1/
Distribuie pe alte site-uri

KHB7D0N65P1 este echivalent cu AOT12N65 -  N-MOSFET; 650V; 7,7A; TO-220.

Multumesc.

Nici pe asta nu il gasesc in magazine...

Mai caut.

La ce trebuie sa fiu atent cand caut compatibili ? Stiu ca prima data e polaritatea - PNP sau NPN (in cazul meu cred ca e NPN)

La altceva ce ? Amperaj ? Voltaj ?

Nu ma pricep prea bine

La ce trebuie sa fiu atent cand caut compatibili ? Stiu ca prima data e polaritatea - PNP sau NPN (in cazul meu cred ca e NPN)

La altceva ce ? Amperaj ? Voltaj ?

Nu ma pricep prea bine

Pentru alegerea unui tranzistor compatibil, trebuie sa cunoasteti semnificatia parametrii tranzistorului original si

sa gasiti unul cu performante mai bune. Procedura este aplicabila pentru un electronist cu experienta si

acesta va tine seama si de aplicatia in care se foloseste tranzistorul.

Tranzistorii NPN si PNP fac parte din clasa transistorilor bipolari iar KHB7D0N65P1 este de tipul MOSFET canal N.

Pentru reparatia alimentatorului puteti incerca schimbarea, dar aceasta nu garanteaza functionarea si fiabilitatea produsului,

dar poate fi interesanta ca activitate de hobby.

@gsabac

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock