Sari la conținut

Postări Recomandate

Am crezut ca revista Tehnium,care dupa '95 a inceput sa apar din ce in ce mai greu,lucrurile se schimbau nu doar in bine in acea perioada,a trecut cumva la un format electronic.

Acest forum a aparut cam la un an dupa ce revista cu acelasi nume a incetat sa se mai tipareasca.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71689
Distribuie pe alte site-uri

[...]
Nu am avut nicicum intentia de a jigni membrii acestui site.
"Ciprian 81" sa stii ca ma emigrat tocmai din cauza anumitor indivizi care spun:
"In leg?tur? cu blogul meu, eu sunt moderator unic acolo ?i fac ce vreau."
Am creat acest cont pentru a arata "membrului" senior ca ar trebui sa-si ia varsta in serios.
Incepand de acum eu ma retrag de pe acest site si nu mai revin.
Asa ca, orice a-ti scrie de acum incolo, va fi pentru placerea voastra.

Editat de donpetru
indepartare continut offtopic
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71691

@papeca, nu cumva sunteti proprietarul site-ului tehnium.org (din ce imi aduc aminte proprietarul site-ului ala e stabilit in Canada) si aveti o frustrare legata de faptul ca mai sunt website-uri care folosesc denumirea TEHNIUM ??? Bine, asta coroborat si faptul ca tehnium.org nu a crescut ca Tehnium Azi. Nu e o critica, e doar o constatare. Mai este si lumea invidioasa. Daca nu e asa, atunci ar trebui sa luati la tir fiecare website care foloseste denumirea Tehnium !!! In fine, inca din 2008 de cand am folosit aceasta denumire Tehnium Azi, au fost persoane invidioase care au vociferat pe alte forumuri tehnice, in special elforum, pe care am renuntat sa postez de atunci, din acest motiv si nu numai.

In al doilea rand, marca Tehnium apartinand  SC PRESA NATIONALA SA a expirat la data de 20.05.2016, in perioada 12.10.1999 - 20.05.2016 ea fiind inregistrata in clase fara nisa pe spatiu web. Deci, acuzatia dvs. de furt este total nefondata. Ca drept urmare, se pare ca bateti campii si va recomand sa va gasiti alt website unde sa faceti lucrul asta. Bineinteles, ca sunt constient ca in viitor se va trezi cine stie ce persoana ca achizitioneaza drepturile pe marca Tehnium si se va trezi ca vezi doamne nici un alt website nu are voie sa foloseasca numele asta, dar inainte sa faca lucrul asta ii recomand sa studieze si alte cazuri asemenea, inclusiv a unei companii aeronautice de transport calatori de prin Germania care a fost fortata in ultim caz sa negocieze achizitionarea domeniul web. Ma rog e doar un caz/exemplu.

Eu cred ca faceti confuzii in multe acuzatii care le aduceti, inclusiv acea referire "de pensionar" (apropo, mai am mult pana la pensie), asa ca voi inchide acest topic in cca 12 ore. O sa mai las si alti utilizatori sa-si exprime un punct de vedere in acest sens pana atunci.

• Like 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71692

Inainte de a ataca agresiv si hormonal, este preferabil sa te informezi civilizat ce vrea omul sa spuna.  Sa folosesti numele revistei Tehnium ca rampa de lansare a unui site,

este furt calificat si o "ofensa nerusinata adusa comunitatii".

Intr-o tara civilizata, furtul este pedepsit ...

O noua ofensa adusa unei colectivitati. Acum suntem infractori, sau complici la o infractiune in calitate de membri.

Inainte de a adresa asemenea insulte, care implica o mare colectivitate, ar fi fost "preferabil sa te informezi" in mod temeinic si nu sa vii cu spoieli de acest gen. O marca inregistrata Tehnium, nu a existat inainte de 1990. Daca citeai cu atentie si te documentai, puteai constata ca de fapt de la acea revista Tehnium de dinainte de 1989 se revendica acest sait. Daca mergeai mai departe cu informarea, ai fi constatat la adresa http://api.osim.ro:9080/tm-registru/hit_list.jsp ca exista patru marci inregistrate pe denumirea de Tehnium, incepand din 1997. Prima a fost inregistrata de un SRL (LTD) conform documentului post-7713-0-46719200-1502692941_thumb.png si a fost radiata - probabil in urma unui litigiu. Toate celelalte au fost inregistrate incepand din 1999 de catre  S.C. "PRESA NATIONALA" S.A. in conformitate cu documentele: post-7713-0-93297100-1502693006_thumb.pngpost-7713-0-05668600-1502693020_thumb.pngpost-7713-0-16626300-1502693033_thumb.png  De altfel exista si la noi legi, iar cei care se considera prejudiciati se pot adresa justitiei.

Probabil ca marca afost re-inregistrata si dupa 20.05.2016 (?!) sau nu (?!). Nu stim aceasta, deoarece probabil ca saitul www.osim.ro. nu a mai fost reactualizat. Ceea ce este insa important, este faptul ca denumirea acestui portal Tehnium Azi, nu incalca in nici un fel protocolul de marca inregistrata cu denumirea Tehnium, a carei istorie de inregistrare a fost aratata mai sus.

In alta ordine de idei, bine faci ca te retragi si sper sa nu mai revii. De altfel, sper ca a fost suficient pentru ca donpetru sa dea un BAN membrului papeca.

@donpetru: Chiar daca papeca, a incercat sa va jigneasca in multe feluri, nu stergeti acest topic. Foarte probabil vor mai fi si altii care vor mai incerca asemenea manevre. Lasati tot ceea ce s-a scris, spre rememorare membrilor acestui forum. Oamenii au discernamant si pot judeca. Acest papeca este atat de confuz si superficial in argumentatie, incat amesteca franturi de informatii preluate probabil de pe ElForum. Sre exemplu, va inzestrat cu anul de nastere al domnului miron1947, cu calitatea de pensionar a acestuia si cu pasiunea mea pentru masini unelte si prelucrari metalice :rofl:

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71693

Acest papeca este atat de confuz si superficial in argumentatie, incat amesteca franturi de informatii preluate probabil de pe ElForum. Sre exemplu, va inzestrat cu anul de nastere al domnului miron1947, cu calitatea de pensionar a acestuia si cu pasiunea mea pentru masini unelte si prelucrari metalice :rofl:

Intr-un cuvant, "GHIVECI". :giggle:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71694

papeca, observ ca faci referire la mai multi utilizatori, la un moment dat ne iei la misto pe toti de aci fara rost. Sunt prea multe atacuri la persoana care incalca regulamentul site-ului si daca se pastreaza topicul, atunci va trebui indepartate toate atacurile la persoana postate de papeca.

dl. petru, site-ul donpetru.ro e al dvs. ? pare promitator!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71695

... nu cumva sunteti proprietarul site-ului tehnium.org...

Daca despre dansul e vorba, e de apreciat faptul ca informatiile prezentate pe site-ul cu pricina sunt legale si nu incalca drepturile de autor.
Constat ca e unul dintre putinii care tin mult la acest lucru, publicatiile popularizate fiind in totalitate cu drepturi de autor acordate.

In ce ma priveste, ca autor de articole in TEHNIUM intre anii 1976-1996 si in CONEX CLUB intre anii 2000-2005 (majoritatea azi depasite, desi au fost apreciate la vremea lor), am apreciat faptul (cu cativa ani in urma) ca mi s-a cerut permisiunea pentru preluarea articolelor de catre respectivul website.
Spre deosebire de altii (Romania, Rusia, China) care le-au preluat fara jena fara sa mentioneze autorul, ba unii au mai si sarit in sus cu nesimtirea specifica, insa, de cele mai multe ori i-am determinat sa le stearga, ori sa puna link la site-ul meu, de pe care au copiat mult in anii 2006-2007.

Au ramas in circulatie destul de multe, care reprezinta munca mea, pe site-uri rusesti si chinezesti.
Unele sunt preluate si de elektrotanya, care au precizat sursa (fara insa a cere permisiunea scrisa), iar de la ei le-au preluat altii care au sters orice legatura care putea duce la autor.

Personal, apreciez in egala masura initiativele si munca depusa de catre autorii ambelor site-uri (tehnium-azi.ro si tehnium.org) si le urez sanatate si putere de munca.
Dar si o concurenta loiala, si de ce nu, colaborare.
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71707

Subscriu la spusele dvs.:

Personal, apreciez in egala masura initiativele si munca depusa de catre autorii ambelor site-uri (tehnium-azi.ro si tehnium.org) si le urez sanatate si putere de munca.

Dar si o concurenta loiala, si de ce nu, colaborare.

Acestea fiind spuse, TOPIC INCHIS.

O sa indepartez continutul din acele postari OFF-TOPIC care contin atac la persoana, nu numai la adresa mea. Dupa aceea voi lasa topicul sau subiectul in forma rezultata, ca sa fie util si pentru altii utilizatori care poate au vreo idee sa deschida un subiect asemenea.

TOPIC INCHIS

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6574-in-memoria-revistei-tehnium/page/2/#findComment-71708

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock