Sari la conținut

in memoria revistei Tehnium ?

papeca

Postări Recomandate

Revista Tehnium era, pe vremea comunistilor, printre putinele bucurii de care aveam parte. Am pastrat pana nu de mult toata colectia revistei Tehnium, desii traiesc in alta tara de multi ani.

[...]

Editat de donpetru
indepartare continut offtopic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A?i devenit membru Tehnium-Azi de bun?voie ?i spre ru?inea dvs. la fel de bine pute?i

s? disp?re?i ?n anonimat. 

Sunte?i un membru pasiv al forumului Tehnium-Azi de 6 luni, nu a?i dorit s? ne arata?i

nimic din cunostin?ele dvs. poate avansate ?i nici s? face?i m?car o postare c?t de c?t

tehnic?, care s? fie ?n ton cu afirma?iile din prima postare.

As fi curios dac? pute?i scrie de m?na legea lui Ohm pe un circuit simplu sau macar

o formul? de calcul a amplific?rii, pentru un etaj cu un tranzistor ?n conexiunea EC

cu rezisten?a ?n emitor. Poate s? ne posta?i aparate ?i scheme elaborate

sau construite de dvs. ?n decursul anilor, marca @papeca alias xxxxxxxxx.

Ati ofensat membrii forumului, "fiecare pasare pe limba ei piere !"

@gsabac 

Editat de gsabac
  • Like 3
Link spre comentariu

Daca ati parcurs macar cateva din discutiile de aici, probabil v-ati data seama ca mutli utilizatori au fost ajutati sa isi rezolve problemele(inclusiv eu), la fel ca revista Tehnium, deci nu vad care este indecenta.

In ce priveste lentoarea serverului, sunteti primul care reclama aceasta, poate sunt ceva probleme cu conexiunra dvs.?

Editat de miron1947
  • Like 2
Link spre comentariu

Salut, daca asteptati 7 secunde pentru a schimba o pagina sigur aveti probleme la calculator sau la conexiunea cu netul, cat despre referirea la numele site-ului ar fi mai de bun simt sa va abtineti.

Link spre comentariu

O fi o antichitate serverul si uite acum am aflat si eu !!!  :smile:  Sa-mi notez. O sa-i anunt pe cei de la dogado.de sa-si actualizeze hardware servere-le. Acolo prin germania o fi cam multe antichitati de servere !!! Cine stie!!!

Pe de alta parte, problema de incarcare a paginii index a site-ului, nu a forumului ca e altceva, a mai fost discutata, nu are rost sa mai repet acum. In acest sens recomand parcurgerea acestui topic:

http://www.tehnium-azi.ro/topic/1075-aveti-probleme-la-accesarea-site-ului-tehnium-azi/

Deci, nu e vorba de server, ci in primul rand de numarul de interogari pentru generarea paginii index (acasa) a site-ului. E altceva. Momentan am doar doua core-uri pe VPS disponibile iar ca sa trec la mai multe economic nu permit in acest moment. Poate, in viitor, daca voi deschide cine site ce magazin "tme", poate structura hardware pe care se afla site-ul va fi alta, dar aceasta perspectiva in acest moment e doar un vis frumos.

In fine, sa revenim la discutiile utile din acest forum. Si da. prin discutiile din acest forum si mai ales articolele postate, cred ca TEHNIUM AZI e singurul portal din Romania pe parte tehnica care a dovedit ca merita acest lucru, adica ca merita sa duca mai departe traditia Tehnium. Ca sunt unii frustrati care nu vor asta, e treaba lor. 

Numai bine

• Like 1
Link spre comentariu

Nu pot sa nu constat o ofensiva fara logica a noului sosit, care inainte de a participa la discutii si de a vedea care sunt problemele de zi cu zi ale membrilor portalului, a debutat cu critici inacceptabile de genul celei din mesajul #1. Un alt debutant, s-a lansat chiar in ziua in care s-a inscris ca membru, ca sa dea lectii de programari de microcontrolere. Ma intreb daca inaite de a se apuca, a trecut in evidenta cel putin fugitiv, ce anume doresc utilizatorii acestui portal in legatura cu acel subiect, parcurgand subiectele din sectiunea respectiva?! Probabil ca nu. Deocamdata a postat pe blogul sau, o introducere plata si banala. Sunt foarte curios, cand va continua "serialul" si ce alte banalitati va mai aduce in discutie. Apropos, dupa cate stiam eu, pentru a folosi mesageria privata, orice membru, trebuie sa aiba mai intai o anumita activitate concretizata intr-un anumit numar de mesaje in cadrul subiectelor tehnice. Nu stiu de ce donpetru nu stabileste o regula asemanatoare si in ceea ce priveste blogerele.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Vizitator brin

In anumite privinte exagerati.

Daca are un singur post ,indiferent care este subiectul,nu-si poate exprima parerea? Aveti dreptul sa nu fiti de acord cu ea,in aceeasi masura in care el poate dezaproba ceva ce poate va e pe plac. Asta ca o chestiune de principiu,subiectul fiind unul fara importanta,prostesc as spune.

Am mai intalnit aceeasi atitudine si pe alte forumuri de profil, fata de cei cu cateva postari,fiind tratati ca unii ce n-ar avea niciun drept de a intreba,propune sau a-si exprima parerea.

Buna ,rea,cum o fi...

Link spre comentariu

Nu este cazul de culpabilizare pentru un neavenit !

Propun administratorului ca acest "pa-pleac?" sa nu-si mai poata exprima ideea a doua oara.

Un ban deosebit pentru acest nesimtit de doi bani !

@gsabac

Editat de gsabac
  • Like 1
Link spre comentariu

... Am mai intalnit aceeasi atitudine si pe alte forumuri de profil, fata de cei cu cateva postari,fiind tratati ca unii ce n-ar avea niciun drept de a intreba,propune sau a-si exprima parerea ...

Si nu este fireasca? De fapt asta este si esenta - sa iti exprimi de mai multe ori opiniile, inainte de a beneficia de anumite facilitati. Insa opinii precum cea de la #1 sunt de fapt ofense nerusinate aduse comunitatii, care chiar nu merita asa ceva. Exista printre noi, membri care au publicat in paginile revistei Tehnium si care participa activ si chiar cu placere la discutii. De ce anume, ar trebui ca:

... sa nu se mai faca referire la revista Tehnium, pentru ca acest site nu merita asa ceva. Va rog sa aveti decenta de a sterge referirea la revista Tehnium.

... ???!!!

Mai degraba, cel care face asemenea afirmatii, ar trebui sa aiba decenta sa plece. Fiecare membru incearca sa isi acopere anumite carente in cunoastere, pe baza cunostintelor celorlalti si in acest mod sa isi rezolve problemele tehnice. Sau pur si simplu sunt oameni pasionati de cunoastere. Dar in momentul in care vii si incepi din prima zi sa dai lectii, atunci ar trebui cel putin sa iti declini identitatea, care sa demonstreze ca esti o personalitate incontestabila in domeniu. Un asemenea lucru este insa imposibil de facut pe internet, acolo unde un anumit individ poate fi cunoscut doar dupa opiniile sale constant valoroase, exprimate cu prilejul diferitelor discutii pe o tema data.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Buna ziua,

Daca nu-ti place un suc nu-l bei, daca nu-ti place o emisiune TV nu te uiti la ea sau schimbi canalul, etc. Daca nu-ti place acest forum nu-l accesa.

Merita un ban pentru a-l determina sa nu-l mai acceseze. Este doar parerea mea.

Link spre comentariu

Vizitator brin

Si pana in final,care este legatura legitima dintre ecest portal/forum si fosta revista? Eu tot am trait cu impresia ca este o varianta moderna,adecvata momentului,a acelei reviste pe care o stim cu toti.

Se pare ca nimeni din echipa redactionala n-a pus bazele acestui forum.

Link spre comentariu

Si pana in final,care este legatura legitima dintre ecest portal/forum si fosta revista? Eu tot am trait cu impresia ca este o varianta moderna,adecvata momentului,a acelei reviste pe care o stim cu toti.

Legatura pe care nu o vedeti se refera la continut sau subiectele abordate, folosind mediul web de promovare / propagare a informatiilor.

Se pare ca nimeni din echipa redactionala n-a pus bazele acestui forum.

Utilizatori care comenteaza intr-un forum putem spune ca pun bazele acestui forum. Sau la ce anume va referiti ?

Link spre comentariu

Vizitator brin

Nu ma intelegeti gresit. Am crezut ca revista Tehnium,care dupa '95 a inceput sa apar din ce in ce mai greu,lucrurile se schimbau nu doar in bine in acea perioada,a trecut cumva la un format electronic.

In apropiere de 2000,internetul deja era prezent in casele multor utilizatori. Asa cum era la vremea aceea,dial-up. La scurt timp,dupa cativa ani,lucrurile au inceput sa se schimbe favorabil,iar prezenta internetului si calitatea acestuia crescand,ocazie cu care informatia deja se contura intr-un nou mediu. Mult mai diversificat,atractiv si cuprinzator.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock