Sari la conținut

Postări Recomandate

Astazi am observat ca au fost probleme la accesarea site-ului Tehnium Azi, scuze pentru asta, la inceput era vorba de cateva subiecte iar apoi am observat ca problema se generalizase. Asa se intampla cateodata cand conexiunea cu server-ul MySQL are de suferit in urma deteriorarii unor tabele de date. Am reparat tabelele cazute din baza de date si in mod normal acum nu ar trebui sa mai fie probleme. De fapt am observat ca pe platforma IPB, am inteles ca e o problema generala si pe alte platforme, la un anumit timp cad tabelele: ibf_sessions si ibf_core_editor_autosave. 

Va recomand sa folositi tasta F5 pentru a reimprospata memoria cache a propriului web browser iar daca mai sunt adrese (link-uri web) in site-ul Tehnium Azi pe care nu le puteti accesa va rog sa-mi spuneti. Repet, in mod normal nu ar trebui sa mai fie probleme dar las loc de un...dar.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6555-problema-accesare-tehnium-azi/
Distribuie pe alte site-uri

Dintre toate forumurile pe care mai intru uneori, Tehnium azi se acceseaz? cel mai greu.

Pagina principal? se ?ncarc? ?n 5 secunde ?n timp ce alte forumuri s?nt accesate instantaneu.

Situa?ia a ap?rut odat? cu schimbarea platformei forumului, acum c??iva ani.

Google Chrome ? Windows 10 Pro/64bi?i ? 8GB RAM ? Intel I5-4460/3,2GHz.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6555-problema-accesare-tehnium-azi/#findComment-71405

Pagina principala este cea cu articole si se incarca mai greu din cauza ca aplicatia IP Content care gestioneaza articolele are nevoie de cel putin 5 ori mai multe interogari in baza de date MySQL decat aplicatia forumului. Asa a fost creeata de cei de la IPB cand au dezvoltat versiunea nr.3 IPB. La vremea respectiva cei de la IPB au primit o gramada de feedback-uri negative (inclusiv pe parte SEO IP Content) si incepand cu versiunea nr.4 au reorganizat structura platformei IPB astfel incat toate aplicatiile integrate in platforma sa aiba un numar apropiat de interogari MySQL. Avand in vedere personalizarile efectuate pentru site-ul Tehnium Azi si faptul ca nu mai am o licenta activa (iar ca sa o reinnoiesc ma rupe la buzunar), suportul pentru vers. nr.3 fiind expirat (pur si simplu dezvoltatori nu-l mai acorda), trecerea la versiunea nr.4 ca sa elimin aceste dezavantaje SEO si ca nr de interogari, implica la momentul actual niste costuri care nu mi le permit, ca sa nu mai vorbesc aici de timpul pierdut pentru adaptarea temei actuale pe vers. nr.4 IPB.

Sunt constient ca la un moment dat va trebui sa fac si lucru asta dar cum la anul se fac 10 ani de Tehnium Azi ma gandeam poate ca voi gasi niste sponsori care sa sponsorizeze un concurs cu premii Tehnium Azi decat sa cheltui o gramada de bani pentru a face acel update (la o prima analiza pentru acel update imi trebuie peste 1000Euro). Ca drept urmare, o sa trebuiasca sa ne mai obisnuim asa si anul asta si anul urmator cel putin, asta si din cauza ca reclamele prin adsense sunt platite foarte prost si ca sa strang acei macar 1000Euro imi trebuie cel putin trei ani, timp in care ar trebui sa nu mai dezvolt practic nici un proiect Tehnium Azi. Acum trebuie facut un compromis si ca drept urmare, precum va spuneam, va trebui sa ne mai obisnuim asa o perioada lunga de timp, din pacate.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6555-problema-accesare-tehnium-azi/#findComment-71407

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock