Sari la conținut

Postări Recomandate

Tot a mai ramas un set PCB pentru vanzare si tot vine luna cadourilor, am creeat un pachet la un pret promotional care contine:

1. un set de cablaje imprimate SA100 (A+B+C+D) plus documentatia aferenta

2. piese electronice necesare la ansamblarea cablajelor mentionate anterior.

PACHETUL COSTA 700 lei cu transport curier rapid inclus pe terioriul Romaniei 

Conditii de livrare: plata in avans in cont, expediere in urmatoarea zi lucratoare.

ATENTIE !!! Pentru a finaliza sursa de alimentare voi trebuie sa mai completati setul cu urmatoarele repere:

1. O carcasa echipata cu ventilatoare, conectica, butoane potentiometre si aparate de masura

2. Doua radiatoare pe care sa amplasati tranzistoarele in capsula TO-3 si MJE15032/33 (tranzistoarele sunt in pachetul de mai sus oferit spre vanzare - atentie, nu am inclus mica electroizolanta, din pacate nu mai am... acum!!!)

3. Transformatorul (tipic 414VA; 4x15Vac, 5.5A;  4x9Vac, 2A; 2x12Vac, 0.5A). Se poate comanda la firme de specialitate, cum ar fi romtoroid sau petra-toroid. Pentru iesiri mai mari de 3A va trebui sa mariti curentul infasurarilor principale de 4x15V la peste 6A - pentru informatii exacte privind puterea transformatorulu in functie de curentul maxim dorit pe iesirile reglabile de tensiune, va rog sa ma intrebati aici sau prin mesageria privata.

Iata si cateva imagini cu piesele electronice care fac parte din set impreuna cu cablajele aferente. Chiar daca pentru inceput pretul vi se parea mare ganditi-va ca numai setul de tranzistoare MJ15022/MJ15023 (2+2=4buc.) costa aproximativ 100lei, setul de cablaje la fel. Veti avea documentatia gratuita in format PDF transmisa prin e-mail. Vorbim de o schema electronica realizata la standarde profesionale, lucru ce necesita ceva mai multa atentie la ansamblare si punere in functiune. Imagini privind modul de implementare se pot vedea si in acest topic. Daca sunt utilizatori care au reusit si voi veti reusi, important e sa acceptati provocarea, sa cumparati setul de piese si sa incepeti proiectul.

Asadar, daca doriti sa va construiti o sursa reglabila de tensiune de laborator dar si cu tensiuni fixe simetrice suplimentare, pe care sa o lasati si la nepoti, atunci ati gasit pachetul de piese electronice potrivit pentru un asemenea proiect, de care sa fie mandrii si nepotii, nu numai voi !!!

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo1.jpg

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo2.jpg

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo3.jpg

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo4.jpg 

• Like 1

Seara buna,recomand realizarea lui Donpetru,foarte buna si utila in laborator sau acasa pentru testarea montajelor!

In timpul scurt de la prezentarea proiectului eu am realizat doua asemenea surse SA100 ,una pentru mine si a doua pentru colegul nostru @Ilie501.Amandoua sursele functioneaza impecabil!

Va prezint cateva imagini,cu a doua sursa din timpul asamblarii.

WhatsApp Image 2020-11-23 at 20.30.01.jpeg

WhatsApp Image 2020-11-23 at 20.30.02.jpeg

WhatsApp Image 2020-11-23 at 20.30.03.jpeg

WhatsApp Image 2020-11-23 at 20.30.04.jpeg

• Like 2
  • Thanks 4

Sursa este foarte buna, utila pentru toti amatori sau profesionisti in domeniu. 

Tensiunile fixe sunt un bonus binevenit, utile la randul lor.

Merita realizata!

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 weeks later...

In luna decembrie, oferta speciala la kitul de cablaje, documentatie si piese electronice, descris mai sus, acesta costa doar 650lei cu transport inclus (curier rapid) pe teritoriul Romaniei, fara km suplimentari.

La 23.11.2020 la 19:58, donpetru a spus:

Tot a mai ramas un set PCB pentru vanzare si tot vine luna cadourilor, am creeat un pachet la un pret promotional care contine:

1. un set de cablaje imprimate SA100 (A+B+C+D) plus documentatia aferenta

2. piese electronice necesare la ansamblarea cablajelor mentionate anterior.

PACHETUL COSTA 650lei 700 lei cu transport curier rapid inclus pe terioriul Romaniei 

Conditii de livrare: plata in avans in cont, expediere in urmatoarea zi lucratoare.

ATENTIE !!! Pentru a finaliza sursa de alimentare voi trebuie sa mai completati setul cu urmatoarele repere:

1. O carcasa echipata cu ventilatoare, conectica, butoane potentiometre si aparate de masura

2. Doua radiatoare pe care sa amplasati tranzistoarele in capsula TO-3 si MJE15032/33 (tranzistoarele sunt in pachetul de mai sus oferit spre vanzare - atentie, nu am inclus mica electroizolanta, din pacate nu mai am... acum!!!)

3. Transformatorul (tipic 414VA; 4x15Vac, 5.5A;  4x9Vac, 2A; 2x12Vac, 0.5A). Se poate comanda la firme de specialitate, cum ar fi romtoroid sau petra-toroid. Pentru iesiri mai mari de 3A va trebui sa mariti curentul infasurarilor principale de 4x15V la peste 6A - pentru informatii exacte privind puterea transformatorulu in functie de curentul maxim dorit pe iesirile reglabile de tensiune, va rog sa ma intrebati aici sau prin mesageria privata.

Iata si cateva imagini cu piesele electronice care fac parte din set impreuna cu cablajele aferente. Chiar daca pentru inceput pretul vi se parea mare ganditi-va ca numai setul de tranzistoare MJ15022/MJ15023 (2+2=4buc.) costa aproximativ 100lei, setul de cablaje la fel. Veti avea documentatia gratuita in format PDF transmisa prin e-mail. Vorbim de o schema electronica realizata la standarde profesionale, lucru ce necesita ceva mai multa atentie la ansamblare si punere in functiune. Imagini privind modul de implementare se pot vedea si in acest topic. Daca sunt utilizatori care au reusit si voi veti reusi, important e sa acceptati provocarea, sa cumparati setul de piese si sa incepeti proiectul.

Asadar, daca doriti sa va construiti o sursa reglabila de tensiune de laborator dar si cu tensiuni fixe simetrice suplimentare, pe care sa o lasati si la nepoti, atunci ati gasit pachetul de piese electronice potrivit pentru un asemenea proiect, de care sa fie mandrii si nepotii, nu numai voi !!!

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo1.jpg

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo2.jpg

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo3.jpg

SA100 - Piese de vanzare cu cablaje - photo4.jpg 

• Thanks 1

O sursa foarte utila in laboratorul de acasa. Recomand.

In comert eu nu am vazut surse fix cu iesirile de tensiune SA100, asa ca decat sa cumperi doua-trei surse diferite din comert, mai bine construiesti una compacta si capetii si experienta!

Cheers! 

• Like 1
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Salut,

recent "am ocupat postul de pensionar stagiar"....😄

daca mai sunt disponibile, as dori si eu un set, cablaje A,B,C +  documentatie.

eventual doar documentatie (orice format)

Multumesc

Un set de cablaje A, B, C, D, cu piese disponibile - vedeti pachetul promotional mentionat anterior.

Sau

Documentatia in format PDF la pretul de 15Euro.

Pretul documentatiei il puteti achita accesand blocul din prima pagina a site-ului denumit: "Doneaza" unde va trebuie sa donati 15 Euro. Dupa ce faceti asta, trimiteti-mi un mesaj privat cu adresa de e-mail unde sa va trimit documentatia in format PDF.

• 1 month later...

Salut,

primele poze cu carcasa {doar infrastructura...:D} si transformatorul. Astept cablajul cu fotorezist si o parte din componente.

Acesta este transformatorul principal...pentru celelalte tensiuni voi bobina un transformator toroidal mai mic ca dimensiuni.

20210421_130858.gif

20210421_130744.gif

20210421_130844.gif

Editat de Danco
  • Thanks 1
  • 2 months later...

Pana la sfarsitul acestei luni, oferta speciala la kitul de cablaje si piese SA100 descris in acest topic, inclusiv documentatie in format PDF, acest pachet costa doar 600lei cu transport inclus (curier rapid) pe teritoriul Romaniei, fara km suplimentari.

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

EDITARE ULTERIOARA: Kitul cu cablaje si piese SA100 a fost vandut.

• Like 1
  • 9 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock