Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

ANUNT privind continutul subiectelor sau postarilor in forum

Recommended Posts

Deoarece in ultima vreme in forum si nu numai, au fost inregistrate postari sau subiecte care contin link-uri (sau URL-uri) catre produse comercializate de diverse magazine web din tara sau strainatate, va anunt prin acest subiect ca voi accepta doar acele link-uri catre site-uri care au un parterneriat pentru afisarea de bannere de publicitate in site-ul Tehnium Azi. Acele firme sau companii, daca vor fi, se vor gasi mentionate in pagina index a site-ului in partea de jos unde acum sunt afisate trei bannere mici (inclusiv unde vedeti acum trafic ranking).

 

Asadar, daca nu vedeti nici un banner web in partea de jos a site-ului Tehnium Azi care sa aiba legatura cu firma care comercializeaza kitul, va rog sa nu postati link-uri sau cerinte de suport tehnic pentru kiturile electronice comercializate de acele magazine, deoarece la urmatoarele interventii de acest fel, subiectele se vor sterge fara nicio notificare prealabila (imi rezerv aceasta atitudine din cauza ca mai bine ma ocup sa dezvolt niste kituri sau proiecte utile tuturor decat sa pierd timpul sa scriu acest mesaj de fiecare data).

 

Deci, daca aveti nelamuriri cu produsele comercializate de anumite firme, luati legatura cu firmele respective care cu siguranta au specialisti care o sa va dea indicatiile de rigoare. Daca nu, achizitionati kituri Tehnium Azi (cand se vor mai comercializa, sper cat de curand), construiti proiecte Tehnium Azi sau diverse scheme electronice de pe net puteti sa le transpuneti in practica si in astfel de cazuri, cu cea mai mare placere, atat cat imi permite timpul o sa va ajut cu indicatii. Dar numai in aceste cazuri. Acest lucru e valabil pentru toti utilizatori din forum care vor sa-si dea cu parerea in subiectele deschide de alti utilizatori in site-ul Tehnium Azi. Va rog sa luati la cunostinta de acest aspect.

 

Cat de curand o sa modific si regulamentul site-ului ca sa contina mult mai clar aceste precizari facute de mine anterior.

 

Daca sunt observatii pertinente va rog sa le expuneti.

 

Numai bine

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.