Jump to content
Sign in to follow this  
NicuStoica

Problema preamplificator

Recommended Posts

Salut. Am cumparat un preamplificator ca acesta [..], pentru a termina o boxa activa. Toate bune si frumoase pana la montaj . Am montat kit-ul , am alimentat iar cand dau semnal mai mare din potentiometrul pt volume.. merge pana la un anumit nivel apoi MUTE. Ca si cum ar intra in protectie.. nu stiu cum sa zic... integratul folosit este un LM741, nici nu apuc sa dau potentiometrul la jumatate ca imediat muzica se opreste. Care ar fi cauza ? De alimentat, am alimentat asa cum zic cei de pe site la  14vcc. Poate fi integratul de vina ?

Multumesc, astept raspunsuri. 

Edited by donpetru
URL nepermis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca si data trecuta, a mai fost un topic de acest fel acum vreo doua zile in urma, asa ca va rog sa nu mai postati link-uri catre produse comercializate de diverse magazine. Voi accepta doar acele link-uri catre site-uri care au un parterneriat pentru afisarea de bannere de publicitate in site-ul Tehnium Azi. Oricum, acele firme, daca vor fi, se vor gasi mentionate in pagina index a site-ului in partea de jos unde acum sunt afisate trei bannere mici. Asadar, daca nu vedeti nici un banner web in pagina principala a site-ului Tehnium Azi care sa aiba legatura cu firma care comercializeaza kitul, va rog sa nu postati deoarece la urmatoarele interventii de acest fel, subiectele se vor sterge. Daca aveti nelamuriri cu produsele comercializate de anumite firme, luati legatura cu firmele respective care cu siguranta au specialisti care o sa va dea indicatiile de rigoare. Daca nu, achizitionati kituri Tehnium Azi (cand se vor mai comercializa, sper cat de curand), construiti proiecte Tehnium Azi sau diverse scheme electronice de pe net puteti sa le transpuneti in practica si in astfel de cazuri, cu cea mai mare placere, atat cat imi permite timpul o sa va ajut cu indicatii. Dar numai in aceste cazuri.

 

Acest mesaj o sa-l reproduc intr-un topic special pentru a fi luat la cunostinta de utilizatori. Cat de curand o sa modific si regulamentul site-ului ca sa contina mult mai clar aceste precizari facute de mine anterior.

 

TOPIC INCHIS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.