Sari la conținut

Conectare televizoare

Trandafir

Postări Recomandate

Va rog sa-mi raspunda cineva cum pot sa conectez mai multe televizoare  la un sistem de receptie TV satelit. Reteaua interioara de distributie a semnalului TV este realizata cu cablu coaxial  dublata de cablu UTP.Aceste televizoare, daca vor putea fi conectate, vor putea funtiona fiecare individual sau toate vor reda acelasi program selectat din receiver ? Exista furnizori de pr.TV/SAT care pot sa rezolve aceasta problema ?

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puteti sa va adresati la firmele de profil:

http://www.satmultimedia.ro/     sau

http://www.mondoplast.ro/

deoarece ei comercializeaza astfel de receptoare multicanal.

Deasemenea puteti cere date despre canale, sateliti, gratuitate

si modalitatea de transmitere pe cablu sau UTP.  Ceva preturi

sunt de la 1500 $ pentru un receptor simplu.

@gsabac

Editat de gsabac
Link spre comentariu

Aceste televizoare, daca vor putea fi conectate, vor putea funtiona fiecare individual sau toate vor reda acelasi program selectat din receiver ? 

Eu stiu ca trebuie neaparat ca  fiecare tv sa fie conectat la un receiver,altfel nicio sansa sa se poata  urmari posturi diferite simultan.

Link spre comentariu

La firmle prezentate, se comercializeaza receptoare de satelit multicanal simultan in tehnologia digitala, pe o singura antena

si un singur canal de transmisie. Se pot alege mai multe modele.

Problema este cum se pot transmite aceste canale simultan pe un cablu cu mai multi abonati.

Aceste firme au multe tipuri de adaptoare digitale si s-ar putea sa ofere un raspuns favorabil.

@gsabac

Editat de gsabac
Link spre comentariu

Eu m-am gandit la cazul meu si al altor cateva cunostinte unde treaba cu receptionarea de programe diferie simultan nu merge folosind un singur receiver.Este adevarat ca ma refeream la receivere Digi/Dolce dar daca vorbim despre receivere mai speciale este alta treaba.Cu mai multi ani in urma am vazut indeaproape la o ruda de a mea o instalatie satelit cu parabola din aceea mare si receiver care cred ca si la acea vreme era mult mai permormant decat receiverele Digi/Dolce de astazi.Cu o asemenea instalatie satelit se pot receptiona posturi tv/radio de pe toate continentele daca nu ma insel.La vremea aceea se tot vorbea cat de rentabila este o asemenea instalatie satelit fata de transmisiunea prin cablu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock