Jump to content
Sign in to follow this  
Nanotech

Deck Technics M205

Recommended Posts

Va salut,

 

La rugamintea unui prieten, am luat acest deck pentru a rezolva cateva probleme legate de el. L-am adus in parametri dar acum ma lovesc de altceva: la redare, am un fel de brum care iese si mai mult in evidenta in pauzele dintre melodii sau in  pasajele cu nivel audio mai scazut. Brumul (ca sunet) e ceva asemanator cu o lipsa de masa dar nu foarte puternic. Am verificat toate legaturile la masa si ce ar putea fi legat de asta si nici un rezultat, totul e ok. Am observat ca acest brum este numai pe playback, doar la redare. Daca comut pe inregistrare, fara semnal si dau run nu se mai aude. Dupa care mi-am indreptat atentia catre motor. Am banuit ca poate el e cel vinovat si l-am alimentat separat... nici o modificare.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o idee?

 

Multumesc

Edited by Nanotech

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.