Sari la conținut

Sa ajutam un tanar care promite


Ciprian 81

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor!Un tanar din Timisoara a inventat un detector de radiatii despre care este posibil sa fi auzit mai multi useri de aici.Este vorba despre "uRADMonitor" iar acum participa la un concurs cu un premiu in valoare de 1 milion $.Deci puteti sa-l ajutati fiecare cu cel putin un vot iar pentru asta am sa va pun mai jos 2 linkuri ajutatoare.

http://www.theventurevote.ro/urad-monitor/

Sper ca @donpetru sa nu considere asta reclama la forumul vecin sau daca este ceva in neregula sa faca cu acest topic ce crede dansul ca este de cuviinta.Numai bine tuturor!

Editat de donpetru
Era suficient link-ul unde se voteaza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am postat pentru a preciza ca si eu am votat, dar rezultatul votului este pentru simpatia

  publicului si nu pentru valoarea proiectelor, care va fi stabilita de un juriu.

Si pentru simpaticii realizatori se acorda un premiu banesc substantial,

  care ii va ajuta sa perfectioneze aparatul.

 

@gsabac

Editat de gsabac
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre dvs. stiam ca ati votat dar m-as bucura sa o faca si alti useri de aici.Daca Radu spunea pe forumul vecin ca s-ar bucura sa fie ajutat si din exterior,de ce sa nu incercam ai face un favor.Deci cei care doresc sa-l ajute pot sa anunte in acest topic ca au votat pentru a avea o mica evidenta.Sa nu uitati a valida votul dand click pe linkul primit in adresa de mail.Cat despre convingerea  juriului cred ca are sanse foarte mari deoarece am urmarit mai multe materiale despre proiectul sau si cred ca este vorba despre ceva foarte convingator si util omenirii.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am votat asijderea lui flomar. Indiferent daca este un premiu de popularitate, sau de premiul decernat de juriu. Orice tanar merita o sansa. Acum 40 de ani cand aveam preocupari asemanatoare, participarea la un concurs international cu premii era un vis nerealizabil. Uneori se mai organiza cate un concurs tematic de catre revista Stiinta si Tehnica (mai rar Tehnium) iar premiile ajungeau arareori la valoarea de 10.000 lei - adica 3... 4 salarii medii pe economie. Un premiu de un milion $, este intr-adevar motivant.

Editat de ola_nicolas
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am votat asijderea lui flomar. Indiferent daca este un premiu de popularitate, sau de premiul decernat de juriu. Orice tanar merita o sansa.

 

Pai... Khaled Al Mezayen este pensionar? Atunci cand votezi, ar trebui sa fii constient de ceea ce faci si pentru ce votezi. Votul ar trebui acordat aceluia care este (in opinia votantului respectiv) cel mai bun si nu faptul ca face parte din tribul vecin... Din pacate, asta-i mentalitatea romanului si se vede cu prisosinta la fiecare votare! Va mai mirati ca partidele fura voturi din moment ce unii din voi inseala acest concurs prin voturi multiple de pe diferite conturi de e-mail?!

Rusine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai bine ati citi ce a scris concurentul si totodata concetateanul dvs. Radu Motisan pe forumul vecin.

 

Va multumesc pentru sustinere, dar va rog sa nu incurajati frauda. Prefer sa pierd in fata competitorului meu decat apelez la astfel de practici. E destul de clar ca el falsifica voturile, eu nu vreau asa ceva. E treaba organizatorilor sa previna si sa verifice frauda.

 

Am adresat problema fraudei comise de competitorul meu catre organizatori si sper sa se rezolve. Noroc cu sistemul de mapare a voturilor care l-am facut (desi oricum au si ei logurile lor):

http://www.uradmonit...tools/chivasro/

 

Se vede foarte clar cum el nu are cam nici un vot toata ziua, linia portocalie e dreapta ata, mai putin dimineata, la pranz si dupa program, cand efectiv "isi umfla" voturile, pentru ca nu au cum sa se sincronizeze votantii chiar asa exact, de fiecare data.  Daca miscati cursorul pe grafic, veti vedea ca aduna voturi minut dupa minut, consecutiv, si apoi iarasi pauza. Graficul meu si al celorlalti 3 participanti, urca natural, pe o panta lina, asa cum e normal, ca doar nu se sincronizeaza votantii intre ei sa dea voturi deodata. Graficul lui a urcat doar prin astfel de tehnici, se vede foarte clar pe linkul ce vi l-am dat.

 

Ba mai mult, azi cand a vazut ca am sustinerea voastra de pe celelalte 2 forumuri (Multumesc DjLeco, multumesc cipri_mury), a reactionat imediat si a plusat la voturi. Aceasta reactie a avut-o de fiecare data, tot asa cu voturi instant, artificiale, date dupa toate actiunile mele de promovare. Eu trimiteam un newsletter, postam pe cate un forum, pac si el cu voturile. Eu urcam cu 20, pac si el  cu 15, ca sa poata la final sa pluseze cat sa iasa in fata.

 

Si stiti care e lucrul cel mai urat? Din toti participantii, cu el m-am inteles cel mai bine, cat ne-am vazut la Bucuresti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Va mai mirati ca partidele fura voturi din moment ce unii din voi inseala acest concurs prin voturi multiple de pe diferite conturi de e-mail?!

Rusine!

Nu sunt conturi multiple ale propriei mele persoane, sau clone cum se mai spune. Am votat odata pe E-mailul meu si odata pe al sotiei cu acordul ei. Voturile au fost intr-adevar emise de pe acelasi calculator. Presupun ca si flomar a procedat in mod asemanator. Faptul ca o persoana foarte apropiata mie mi-a incredintat parola propriului E-mail, pe care il folosesc destul de rar si doar cu acordul ei, este o chestiune personala. Chestiunea cu partidele este altceva. Acolo exista o legislatie clara, de tipul "un om = un vot", caz in care va trebui emisa o legislatie si un control strict al conturilor de internet. Opinia mea este insa ca votul electoral, nu va accede nici-odata pe internet. Daca organizatorii unor concursuri folosesc votul online, unde nu exista reglementari, este o lipsa voluntara de regulament interior al acestora. Toti stiu cum se voteaza online. Probabil insa ca intr-adevar exista si o comisie de profesionisti care vor stabili castigatorul, iar votul de pe internet va conta doar informal. Hai sa fim realisti. Si la desemnarea castigatorului Eurovision se voteaza online, totusi castigatorul este desemnat de o comisie de muzicieni responsabili, care tin cont doar informal de votul publicului.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock