Jump to content
Sign in to follow this  
Ciprian 81

Sa ajutam un tanar care promite

Recommended Posts

Buna ziua tuturor!Un tanar din Timisoara a inventat un detector de radiatii despre care este posibil sa fi auzit mai multi useri de aici.Este vorba despre "uRADMonitor" iar acum participa la un concurs cu un premiu in valoare de 1 milion $.Deci puteti sa-l ajutati fiecare cu cel putin un vot iar pentru asta am sa va pun mai jos 2 linkuri ajutatoare.

http://www.theventurevote.ro/urad-monitor/

Sper ca @donpetru sa nu considere asta reclama la forumul vecin sau daca este ceva in neregula sa faca cu acest topic ce crede dansul ca este de cuviinta.Numai bine tuturor!

Edited by donpetru
Era suficient link-ul unde se voteaza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am postat pentru a preciza ca si eu am votat, dar rezultatul votului este pentru simpatia

  publicului si nu pentru valoarea proiectelor, care va fi stabilita de un juriu.

Si pentru simpaticii realizatori se acorda un premiu banesc substantial,

  care ii va ajuta sa perfectioneze aparatul.

 

@gsabac

Edited by gsabac
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Despre dvs. stiam ca ati votat dar m-as bucura sa o faca si alti useri de aici.Daca Radu spunea pe forumul vecin ca s-ar bucura sa fie ajutat si din exterior,de ce sa nu incercam ai face un favor.Deci cei care doresc sa-l ajute pot sa anunte in acest topic ca au votat pentru a avea o mica evidenta.Sa nu uitati a valida votul dand click pe linkul primit in adresa de mail.Cat despre convingerea  juriului cred ca are sanse foarte mari deoarece am urmarit mai multe materiale despre proiectul sau si cred ca este vorba despre ceva foarte convingator si util omenirii.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am primit email-lul si l-am validat.

Edited by miron1947
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am votat asijderea lui flomar. Indiferent daca este un premiu de popularitate, sau de premiul decernat de juriu. Orice tanar merita o sansa. Acum 40 de ani cand aveam preocupari asemanatoare, participarea la un concurs international cu premii era un vis nerealizabil. Uneori se mai organiza cate un concurs tematic de catre revista Stiinta si Tehnica (mai rar Tehnium) iar premiile ajungeau arareori la valoarea de 10.000 lei - adica 3... 4 salarii medii pe economie. Un premiu de un milion $, este intr-adevar motivant.

Edited by ola_nicolas
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna idee, am votat si eu, sper sa castige.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am votat asijderea lui flomar. Indiferent daca este un premiu de popularitate, sau de premiul decernat de juriu. Orice tanar merita o sansa.

 

Pai... Khaled Al Mezayen este pensionar? Atunci cand votezi, ar trebui sa fii constient de ceea ce faci si pentru ce votezi. Votul ar trebui acordat aceluia care este (in opinia votantului respectiv) cel mai bun si nu faptul ca face parte din tribul vecin... Din pacate, asta-i mentalitatea romanului si se vede cu prisosinta la fiecare votare! Va mai mirati ca partidele fura voturi din moment ce unii din voi inseala acest concurs prin voturi multiple de pe diferite conturi de e-mail?!

Rusine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai bine ati citi ce a scris concurentul si totodata concetateanul dvs. Radu Motisan pe forumul vecin.

 

Va multumesc pentru sustinere, dar va rog sa nu incurajati frauda. Prefer sa pierd in fata competitorului meu decat apelez la astfel de practici. E destul de clar ca el falsifica voturile, eu nu vreau asa ceva. E treaba organizatorilor sa previna si sa verifice frauda.

 

Am adresat problema fraudei comise de competitorul meu catre organizatori si sper sa se rezolve. Noroc cu sistemul de mapare a voturilor care l-am facut (desi oricum au si ei logurile lor):

http://www.uradmonit...tools/chivasro/

 

Se vede foarte clar cum el nu are cam nici un vot toata ziua, linia portocalie e dreapta ata, mai putin dimineata, la pranz si dupa program, cand efectiv "isi umfla" voturile, pentru ca nu au cum sa se sincronizeze votantii chiar asa exact, de fiecare data.  Daca miscati cursorul pe grafic, veti vedea ca aduna voturi minut dupa minut, consecutiv, si apoi iarasi pauza. Graficul meu si al celorlalti 3 participanti, urca natural, pe o panta lina, asa cum e normal, ca doar nu se sincronizeaza votantii intre ei sa dea voturi deodata. Graficul lui a urcat doar prin astfel de tehnici, se vede foarte clar pe linkul ce vi l-am dat.

 

Ba mai mult, azi cand a vazut ca am sustinerea voastra de pe celelalte 2 forumuri (Multumesc DjLeco, multumesc cipri_mury), a reactionat imediat si a plusat la voturi. Aceasta reactie a avut-o de fiecare data, tot asa cu voturi instant, artificiale, date dupa toate actiunile mele de promovare. Eu trimiteam un newsletter, postam pe cate un forum, pac si el cu voturile. Eu urcam cu 20, pac si el  cu 15, ca sa poata la final sa pluseze cat sa iasa in fata.

 

Si stiti care e lucrul cel mai urat? Din toti participantii, cu el m-am inteles cel mai bine, cat ne-am vazut la Bucuresti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu ce-am votat, dar resedinta ta e suficienta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti din Arad si ai cerut un ajutor. Nu sufar de patriotism local, dar fac un gest pentru asta. Mai ales daca pare sa merite.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Va mai mirati ca partidele fura voturi din moment ce unii din voi inseala acest concurs prin voturi multiple de pe diferite conturi de e-mail?!

Rusine!

Nu sunt conturi multiple ale propriei mele persoane, sau clone cum se mai spune. Am votat odata pe E-mailul meu si odata pe al sotiei cu acordul ei. Voturile au fost intr-adevar emise de pe acelasi calculator. Presupun ca si flomar a procedat in mod asemanator. Faptul ca o persoana foarte apropiata mie mi-a incredintat parola propriului E-mail, pe care il folosesc destul de rar si doar cu acordul ei, este o chestiune personala. Chestiunea cu partidele este altceva. Acolo exista o legislatie clara, de tipul "un om = un vot", caz in care va trebui emisa o legislatie si un control strict al conturilor de internet. Opinia mea este insa ca votul electoral, nu va accede nici-odata pe internet. Daca organizatorii unor concursuri folosesc votul online, unde nu exista reglementari, este o lipsa voluntara de regulament interior al acestora. Toti stiu cum se voteaza online. Probabil insa ca intr-adevar exista si o comisie de profesionisti care vor stabili castigatorul, iar votul de pe internet va conta doar informal. Hai sa fim realisti. Si la desemnarea castigatorului Eurovision se voteaza online, totusi castigatorul este desemnat de o comisie de muzicieni responsabili, care tin cont doar informal de votul publicului.

Edited by ola_nicolas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.