Sari la conținut

Karaoke.

SIG

Postări Recomandate

Mi-am adus aminte cat ne-am distrat de revelion anul trecut cu prietenii cu Karaoke.

Cu cateva zile inainte de revelion ma gandeam sa contribui cu putina picanterie la revelion,sa combatem moleseala din zori :a7: ,si m-am apucat sa vad ce si cum e cu Karaoke asta.

Chestia este ca sunt playere de Karaoke,problema este in gasirea pieselor.

Am gasit pe net piese sub forma de .mid-uri,unele mai reusite altele nu prea.

Repertoriu romanesc nu e tare bogat in oferte pe net.(free bineinteles).

E greu cu negativele astea de facut rost sau reprodus.

Sunt acele Voice removal,eventual am sa incerc sa construiesc un kit candva,se da ceva documentatie pe net,dar mi-e ca nu e ceva reusit.Nu cred sa poata scoate vocea si sa ramana negativul la o calitate cat de cat decenta.

Oricum am strans niste slagare internationale arhi-cunoscute si am dat bataie de revelion.

A iesit superb.Se inghesuiau care sa puna mai repede mana pe microfon.

L-am facut la un calculator.

Acum un amic are videoproiector si la proxima ocazie mai incercam un Karaoke panoramic de data aceasta.

V-ati distrat vreodata pe Karaoke?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D-l Miron a punctat foarte bine.

Nu conteaza vocea.

Distractia consta in cat de departe esti de multe ori,si cat de aproape cateodata, de sincronizarea cu negativul si cat de mult reusesti sa imiti sau nu vocea artistului din hit-ul respectiv.

Evident,se presupune ca karaoke-istii isi dau toata silinta.

Ce iese insa e deliciul distractiei.

Link spre comentariu

Sau amuzant.

Asta asa este.

Totusi, daca ati mentionat de karaoke Dl SIG, puteti sa-mi spuneti cam de cand dateaza acest "fenomen". Eu imi aduc aminte ca am vazut un show TV Karaoke la un post al televiziuni italiene Italia 1 prin anii 90.

Link spre comentariu

Printele karaoke-ului ar' fi Daisuke Inoue care l-a popularizat in Japonia prin anii '70.

Dupa ce a devenit popular in Japonia s-a propagat catre Estul si Sud-Estul Asiei prin anii '80 si apoi in tarile moderne din toata lumea.

In Japonia a fost inclus in spectacolele muzicale de petrecere sau cine festive.

Realizand potentialul de bvanzare Daisuke a inregistrat o caseta cu muzica sa vanzand-o la 100 yeni.

Masinariile Karaoke au fost plasate initial prin restaurante si camere de hotel.

In 2004 a primit Premiul Nobel ptr. Pace ptr. inventia karaoke,ptr. ca promoveaza toleranta intre oameni.

Inoue nu si-a batut niciodata capul sa-si patenteze inventia,ratand astfel oxcazia sa devina unul dintre cei mai bogati oameni din Japonia.

Roberto del Rosario detine acum patentul ptr. masinaria Karaoke.

Dupa o judecata cu o firma Chineza care pretindea dreptul la patent Roberto del Rosario a vandut licente/patente,in anii 1983-1986.

Masdinariile Karaoke foloseau casete,dar ulterior ele au fost inlocuite de CD-uri ,VCD-uri,DVD-uri.

Multi au vazut o sursa profitabila ptr. cluburi de noapte unde textul este afisat pe mai multe televizoare,si pe ecrane mari.

Sursa :

http://en.wikipedia.org/wiki/Karaoke

Acuma noi nu am avut vre-o masinarie speciala.

Am gasit un soft in care bagi piesa si liric-ul(textul) care e inclus intr-un tempo cand sa se afiseze,dupa ritmul original.

Link spre comentariu

• 3 months later...

Are cineva negativul ptr. Karaoke la piesa aceasta ?

http://www.youtube.com/watch?v=DWPATqJTZjE

Liric-ul :

ENGELBERT HUMPERDINCK

RELEASE ME - 02/03/1967

6 weeks at #1 - 56 weeks on chart

Please release me, let me go

For I don't love you anymore

To waste our lives would be a sin

Release me and let me love again

I have found a new love, dear

And I will always want her near

Her lips are warm while yours are cold

Release me, my darling, let me go

(Please release me, let me go)

For I don't love you anymore

(To waste my life would be a sin)

So release me and let me love again

Please release me, can't you see

You'd be a fool to cling to me

To live a lie would bring us pain

So release me and let me love again

(Let me love, let me love)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock