Sari la conținut

Salvare pagini in format PDF.

SIG

Postări Recomandate

Obisnuiesc sa salvez unele pagini de pe net,sau care au alte formate,in format PDF.

Ptr. aceasta am un programel free CutePDF care se instaleaza ca o imprimanta virtuala asi cand vreau sa salvez in format PDF "printez" cu aceasta imprimanta virtuala.

Problema este ca ce salvez nu se distribuie pe pagina in mod corespunzator,vezi imaginea de mai jos.

Cum sa fac sa nu apara astfel de probleme?

De obicei la scheme/imagini patesc.Schema este impartita in doua,incepe pe pagina X si se termina pe pagina X+1.

Mersi.

post-5-1202045717_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De obicei la scheme/imagini patesc.Schema este impartita in doua,incepe pe pagina X si se termina pe pagina X+1.

Eu cred ca daca dimensiunea imaginii,depaseste formatul de tiparit apar astfel de probleme.Incercati sa micsorati din fereastra Page setup.

post-9-1202049077_thumb.jpg

Link spre comentariu

Obisnuiesc sa salvez unele pagini de pe net,sau care au alte formate,in format PDF.

Ptr. aceasta am un programel free CutePDF care se instaleaza ca o imprimanta virtuala asi cand vreau sa salvez in format PDF "printez" cu aceasta imprimanta virtuala.

Problema este ca ce salvez nu se distribuie pe pagina in mod corespunzator,vezi imaginea de mai jos.

Cum sa fac sa nu apara astfel de probleme?

Mersi.

Si mie de ce nu mi ati spus de acest program la topicul cu titlul ,,program download''?

Link spre comentariu

Eu salvam de pe net doar articole distincte/separate.

Eu am inteles ca vrei sa downlaod-ezi intreaga pagina URL,cu reclame,link-uri, si tot ce mai poate un URL.

Daca poti salva(printa) cu programelul acesta free ma bucur.

http://www.cutepdf.com/

In plus,nu stiam la ce te referereai cand ai spus:

"Acum folosesc acest soft ,dar ar fi fost util un soft care sa fie integrat in mozilla firefox "

Cum adica sa fie integrat in mozilla firefox?

P.S. Drept bonus iti mai indic si un soft cu care poti taia fisierele PDF in anumite bucati/pagini sau alipirea mai multor fisiere pdf intrunul singur:

http://www.a-pdf.com/

Link spre comentariu

• 2 months later...

I-am dat de capat.

In meniul indicat de d-l Miron este al 2-lea submeniu care se refera la margini.

Am modificat ca la baza paginii sa ramana 5 mm.

Asa functioneaza impecabil.

post-5-1207459058_thumb.jpg

Link spre comentariu

I-am dat de capat.

In meniul indicat de d-l Miron este al 2-lea submeniu care se refera la margini.

Am modificat ca la baza paginii sa ramana 5 mm.

Asa functioneaza impecabil.

Dl. SIG, la ce program va referiti ?

Link spre comentariu

Ma refer la salvare in format PDF si care practic se face "printand" cu o imprimanta specifica ptr.PDF.

Inainte de "tiparire" am aranjat paginatia (page setup) dupa cum am specificat in postul #6.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock