Sari la conținut

Ionizator de aer de camera

tiberiubun

Postări Recomandate

Buna ziua . Am un ionizator Conrad Neo-Tec XJ 201 care implineste in curand 3 ani de functionare zilnica cam 8 ore. Nu stiu cum sa-i verific functionalitatea,mai ales ca de un timp a inceput sa scoate un harait usor ,urmat cateodata de pocnituri usoare.Sun semne ca trebuie sa chem un sfant parinte sa-i cante prohodul sau este ceva normal? Nu am gasit nici un meserias care sa stie sa-l verifice daca mai genereaza ioni negativi cum trebuie, sau nu. Un aparat care numara ionii negativi din aer e atat de scump ca s-a rupt scaunul cu mine cand am vazut pretul pe internet.Ma puteti ajuta cumva dumneavoastra? Inca mai genereaza acel miros de dupa furtuna,numai ca mai mult seamana cu miros de plastic putin prajit. Circuitul electronic e curat .Am putut sa-l verific  vizual fiindca se poate demonta foarte usor.  Va salut!        tiberiu

post-36807-0-59420700-1476117855_thumb.jpg

Editat de tiberiubun
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de un timp a inceput sa scoate un harait usor ,urmat cateodata de pocnituri usoare.S

Dupa aceste simptome pare un defect de izolatie.

Multiplicatorul de tensiune este realizat din componente discrete(diode si condensatori) sau este sub forma de bloc functional(ca la TV)?

Primul pas ar fi o inspectie vizuala cu el demontat, daca nu sunt puncte cu tendinta de carbonizare.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Va salut! Am reusit sa-l duc in fabrica si l-am dat pe mana unui meserias de la mentenanta. Un om tip ,,stie tot,, si a verificat contactele dupa ce a constatat ca sistemul electronic cu piesele lui este in ordine. A fost problema de contacte fiinca le-a curatat,a mai umblat pe acolo si... minune! Nu mai scotea nici un fel de zgomot! Multumesc pentru indicatii si impulsul de a gasi pe cineva sa umble in el.            tiberiu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock