Sari la conținut

PLC KS 90 nu lucreaza

Postări Recomandate

Daca cunoaste cineva acest PLC, ii cer ajutorul. Trebuie sa regleze un pozitionator pt o valvula, in 4 - 20 mA. Acum trei zile, i-am simulat intrarea (tot 4-20 mA) cu un simulator de curent si functiona. Practic parametrul Y isi schimba valoarea in functie de diferenta dintre set point si valoarea de proces. La un moment dat am vazut ca nu mai scoatea nici curent, nici tensiune iar Y era 0. Iesirea era 0 deoarece minusul avea o scurgere la masa. Am rezolvat asta, Insa orice as face acum, Y-ul ramane 0, iar curentul pe iesire e 3.6 mA. Am probabat cu trei PLC-uri identice si problema ramane. Deasemeni, la niciunul nu pot sa schimb MANUAL/AUTOMAT. In documentatie spune clar ca prin apasarea butonului cu "manuta" se face trecerea AUTO / MAN. La mine nu se intampla nimic.

Deci, ca sa concluzionez, PLC-ul primeste la intrare 4-20 mA iar la iesire furnizeaza tot 4-20 mA pt a mentine set pointul in limite. Insa la mine oricare ar fi intrarea, la iesire am 3,6mA si atat. Y-ul nu variaza, trecerea de pe manual pe auto nu se face, cu niciunul din cele trei controlere ( din care 2 sint noi). Eu presupun ca e un secret care mie imi scapa. Dar care?

post-6865-0-61525300-1475854233_thumb.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6315-plc-ks-90-nu-lucreaza/
Distribuie pe alte site-uri

KS90 nu este PLC. Este regulator de proces, si cred ca ai nevoie de user manual. Intra pe site-ul produc?torului pma.de sau caut? pe google pentru manualul dedicat modelului pe care il ai. Urmeaz? ce instruc?iuni sunt acolo, dac? tot nu tr descurci, spune ce ai testat/reglat/ob?inut si ne str?duim sa rezolvam impreuna.

http://www.west-cs.com/assets/Manuals/KS-90-1-KS-92-1-Manual-English.pdf

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6315-plc-ks-90-nu-lucreaza/#findComment-68339
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock