Jump to content
victor10

PLC KS 90 nu lucreaza

Recommended Posts

Daca cunoaste cineva acest PLC, ii cer ajutorul. Trebuie sa regleze un pozitionator pt o valvula, in 4 - 20 mA. Acum trei zile, i-am simulat intrarea (tot 4-20 mA) cu un simulator de curent si functiona. Practic parametrul Y isi schimba valoarea in functie de diferenta dintre set point si valoarea de proces. La un moment dat am vazut ca nu mai scoatea nici curent, nici tensiune iar Y era 0. Iesirea era 0 deoarece minusul avea o scurgere la masa. Am rezolvat asta, Insa orice as face acum, Y-ul ramane 0, iar curentul pe iesire e 3.6 mA. Am probabat cu trei PLC-uri identice si problema ramane. Deasemeni, la niciunul nu pot sa schimb MANUAL/AUTOMAT. In documentatie spune clar ca prin apasarea butonului cu "manuta" se face trecerea AUTO / MAN. La mine nu se intampla nimic.


Deci, ca sa concluzionez, PLC-ul primeste la intrare 4-20 mA iar la iesire furnizeaza tot 4-20 mA pt a mentine set pointul in limite. Insa la mine oricare ar fi intrarea, la iesire am 3,6mA si atat. Y-ul nu variaza, trecerea de pe manual pe auto nu se face, cu niciunul din cele trei controlere ( din care 2 sint noi). Eu presupun ca e un secret care mie imi scapa. Dar care?


post-6865-0-61525300-1475854233_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

KS90 nu este PLC. Este regulator de proces, si cred ca ai nevoie de user manual. Intra pe site-ul produc?torului pma.de sau caut? pe google pentru manualul dedicat modelului pe care il ai. Urmeaz? ce instruc?iuni sunt acolo, dac? tot nu tr descurci, spune ce ai testat/reglat/ob?inut si ne str?duim sa rezolvam impreuna.

http://www.west-cs.com/assets/Manuals/KS-90-1-KS-92-1-Manual-English.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai amutit?

Nici "merci", nici o ?njuratura ...

Chiar nimic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.