Sari la conținut

Probleme legate de transferul dintre diferitele grupuri de membri ai portalului Tehnium Azi

ola_nicolas

Postări Recomandate

La adresa http://www.tehnium-azi.ro/topic/6115-sond%C4%83-de-osciloscop-miniatur%C4%83-11-%C5%9Fi-101-homemade-11lei/page-2#entry67812 pe unul dintre subiectele tehnice deschise pe forum de c?tre gsabac, am venit cu propunerea transferului acestui membru de la grupul Tehnium Azi, la grupul Editors. Motivele le-am prezentat acolo. De asemenea, cu mai mult timp ?n urma, am f?cut aceea?i propunere ?i pentru membrul flomar. Am f?cut aceste propuneri pe subiectele tehnice cele mai reprezentative deschise de cei numi?i, deoarece oricine poate verifica ?n ce m?sura se potrive?te propunerea mea statutului acestor membri. Se pare totu?i ca donpetru nu ajunge sa citeasc? toate mesajele de pe forum, de?i are calitatea de admin ?i pe cea de moderator unic al forumului. Am reluat de aceea propunerile mele ?n leg?tur? cu cei doi ?n acest subiect special ?n speran?a ca va atrage mai bine aten?ia celui ?n cauza. Subiectul poate r?m?ne de referin?? ?i ?n cazul altor propuneri de acest fel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trecerea intr-un alt grup de utilizatori, in cazul de fata "Editors", se realizeaza numai dupa o cerere imprealabila a utilizatorilor care doresc acest lucru (trimisa la adresa de e-mail a redactiei tehnium azi sau intr-un mesaj privat trimis mie). Pentru a face acest pas e necesar ca utilizatorul in cauza sa publice macar un articol in sectiunea "Articole".

Referitor la utilizatori la care faceti referire, aceste conditii pot fi indeplinite de utilizatorul @flomar daca isi manifesta o dorinta in acest sens printr-un mesaj (prin e-mail sau mesaj privat). Spun acest lucru deoarece au fost utilizatori care nu au vrut neaparat sa aiba control asupra continutului adaugat la rubrica articole, preferand sa-mi spuna mie sa le editez articolul, decat sa aiba ei control asupra acestui lucru (de regula asemenea utilizatori au publicat doar un singur articol, dar au fost si utilizatori care au publicat mai multe cum este utilizatorul @Ianing). Daca utilizatorul @flomar intentioneaza sa modifice acest statut, implicit de a trece in grupul de utilizatori Editors care are aceasta facilitate. il rog sa-mi spuna acest lucru intr-un mesaj privat.

Utilizatorul @gsabac, desi a aratat o prezenta activa in forum, pana in acest moment nu a aratat nici o intentie de a publica un articol, respectiv o cerere de a schimba grupul de utilizatori. 

Asadar, eu lansez propunerea de schimbare a grupului de utilizatori in Editors, daca utilizatorul in cauza are intentia de a publica mai mult de un articol in site-ul Tehnium Azi. Daca sunt utilizatori pe care nu i-am intrebat (spre ex. utilizatorul @Ianing), prin acest mesaj ii adresez aceasta propunere de mutare intr-un grup nou de utilizatori care are facilitatea de a adauga articole in sectiunea Articole a site-ului Tehnium Azi si de a le edita pe cele existente (adaugarea articolelor se realizeaza dupa respectarea unor conditii, privind continutul acestora, respectiv modul de adaugare in articol a imaginilor).

Link spre comentariu

Ok! Eu mi-am f?cut datoria de cet??ean ?i am propus. A?tept acum ?i reac?ia celor viza?i.

...respectarea unor conditii, privind continutul acestora, respectiv modul de adaugare in articol a imaginilor).

Acum (oarecum offtopic) as dori sa stabilim ce este de facut in legatura cu publicarea articolului subsemnatului pe care vi l-am expediat avand in vedere proiectul de aparitie a primului almanah Tahnium Azi. Daca nu aveti timpul necesar sa faceti dumneavoastra acest lucru, as incerca eu, desi dupa cum stiu exista oarecare probleme cu atasarea imaginilor si a fisierelor aferente, asa dupa cum reiese si din citatul de mai sus. Altminteri Toate Bune!

ola_nicolas

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock