Sari la conținut

AN6884

NicuStoica

Postări Recomandate

Buna seara.

Am fost rugat de donpetru sa postez aici si sa nu rezolvam amandoi in privat, probabil in caz ca mai sunt si altii ca mine care nu stiu ..

Deci , vreau sa fac 2 vu metre cu an6884.

As vrea ca le fiecare pin de iesire din integrat sa pun cat 2 leduri de 3 mm . Cum trebuie sa le leg in serie sau in paralel ? E prima data cand folosesc acest integrat si nu vreau sa-l ard.

O sa raspund maine dupa ora 18:00 deoarece sunt la munca.

Astept raspuns, respect !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se leaga in serie si se modifica rezistentele de limitare, in functie de tensiunea de alimentare. Daca e 12V se pot inlocui cele de 1k8 cu 1k39, oricum acelea sunt orientative pt ca depinde de leduri, sunt leduri superflux care devin deranjante si la 3mA. 

Dimensiunea de 3mm in diametru mi se pare mult pentru un vu-metru, eu as pune dreptunghiulare mate si le-as opaciza pe mijloc in asa fel incat sa para doua. Am avut odata barete pentru vu-metru facute de panasonic cu leduri care aveau suprafata vizibila circulara plata de 1 mm diametru si la 2 mA luminau exact cat trebuia. 

Link spre comentariu

Se incepe numaratoarea de la capatul marcat in vreun fel, printr-o tesitura, scobitura, punctulet, sau de la stanga la dreapta cum citesti scrisul de pe cip.

Editat de piincourt
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock