Sari la conținut

DVD recorder philips cu hdd defect

Paul_L

Postări Recomandate

Am pe masa un dvd recorder cu hdd cu hdd-ul care nu se initializeaza. Este un Phillips Show View DVDR 3330H. Are cineva idee daca pot pur si simplu inlocui hdd-ul sau trebuie urmata vreo procedura de formatare , scriere soft pe el ? Se poate folosi si un disc cu alta geometrie decit cel initial ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu . este un hdd Maxtor de 160GB PATA normal. Chiar un model de hdd-uri slab care mi-a creat probleme si prin calculatoare.

Incercati un Low Level Format si ulterior formatare,daca are sectoare,clustere defecte cumva.Eu asa am reusit sa revitalizez un HDD,poate functioneaza si la Dvs.Ati mai putea incerca un Firmware.Daca doriti sa-l faceti,are 4MB,este site-ul producatorului.

post-9-1202041044_thumb.jpg

Link spre comentariu

Hardul respectiv arata ca si un HDD obisnuit de calculator?

Chiar as dori si eu sa stiu, nu am desfacut niciodata un DVDPlayer cu HDD, dar niciodata nu e prea tarziu.

Link spre comentariu

Intrebasem ptr. ca aveam in cap sa ii sugerez d-lui Paul sa cupleze hardul din DVD ca slave intr-un calculator

si sa vada ce programe sau setari contine hardul respectiv.Si la o adica sa copieze intr-un hard nou continutul si sa-l incerce in DVD.

Oricum trec cu vederea ignoranta dansului.

Nu de alta dar l-am vazut navigand pe forum cu regularitate.

Link spre comentariu

Intrebasem ptr. ca aveam in cap sa ii sugerez d-lui Paul sa cupleze hardul din DVD ca slave intr-un calculator

In mesajul initial am zis ca HDD-ul nu se initializeaza, asta inseamna ca nu e capabil sa se calibreze, deci nu mai poate fi citit de nici un fel de sistem. E mort.

Link spre comentariu

trebuie urmata vreo procedura de formatare , scriere soft pe el ? Se poate folosi si un disc cu alta geometrie decit cel initial ?

Daca HDD-ul nu se mai initializeaza foarte probabil ca defectul sa fi survenit din cauza unei supravoltari pe alimentarea lui. Apropo, sursa de alimentare a DVD Recorder-ului cum se prezinta ? Un alt HDD se poate folosi, preferabil de aceeasi capacitate cu "originalul".

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

.

si sa vada ce programe sau setari contine hardul respectiv.

Nu este valabil pentru HDD-urile folosite in recorder-ele Philips.

Numai daca HDD-ul este functional 100% se poate clona cu ajutorul unor

programe "dedicate" si in mod obligatoriu sub Linux.

Folosesc un sistem de formatare proprietar.

La schimbarea HDD-ului se merge la reprezentanta pentru formatare si incarcarea

sistemului de operare pe HDD (au si asa ceva si tot sistem "mai hot").

Fara HDD recorder-ul nici macar nu boot-eaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock