Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu sunt expert in asa ceva dar din cate stiu un aparat stereo obisnuit are 2 difuzoare.Deci desfacand respectivul aparat puteti descoperi acest lucru.Exista aparate stereo doar la figurat,adica in 2 locuri perforate la fel dar numai intr-unul existand difuzor celalalt loc perforat fiind doar pentru design.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6216-radio-usb-mp3-player/#findComment-66468
Distribuie pe alte site-uri

Tehnologiile moderne permit ob?inerea unui radio FM stereo de dimensiuni extrem de mici.

Vezi exemplele din telefoane ?i tablete.

Avem nevoie de mai multe detalii pentru a ne pronun?a: scrie?i ce circuite integrate con?ine modulul.

Eu cred c? este un radio stereofonic bazat pe un circuit produs de Silicon Labs din gama Si470x FM sau mai nou, ori un CI echivalent.

Semnalul audio ob?inut este apoi prelucrat ?i amplificat de circuite specializate ?i apoi trimis spre difuzoare.

Pute?i g?si chiar dvs. informa?iile respective apel?nd la prietenul nostru, Google.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6216-radio-usb-mp3-player/#findComment-66484
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock