Sari la conținut

Flex Bosch


Dan65

Postări Recomandate

Salutare!


Am un flex profesional Bosch GWS 8-125 si in ultimul timp scoate un sunet g?j?it. As vrea niste pareri in legatura cu sursa problemei, daca se poate.


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa adaug ca merge la jumatate din turatie.

Pai aceasta era cel mai important, deoarece presupune un defect electric.

Incercati ce a scris d-l niksound si daca situatia persista este vorba de un scurt circuit, sau fire desprinse din colector.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ziua buna,daca puteti puneti o poza doua cu colectorul.Sigur intre periile colectoare s-a depus praf rezultat de la uzura carbunilor.Daca uzura colectorului nu este mare ,trebuie foarte bine curatate rosturile dintre lamelele colectorului.

Insa din ce spuneti(8 ani de folosinta)ar trebuii carbunii inlocuiti.Daca colectorul prezinta urme de uzura mare ar trebui rectificat la strung,iar rosturile dintre periile colectorului curatate foarte bine de praful de carbune.

O verificare vizuala a infasurarilor din rotor(atat cat se vede)daca exista urme de negreala,arsura,precum si o verificare a bobinelor statorului.

Aceasta operatiune facandu-se cu multa atentie,referitor la conexiunile existente,eventual notate si insemnate inainte de demontare.

Spor la treaba!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock