Sari la conținut

Nivelul de dificultate al matematicii si al fizicii in facultate

alex77

Postări Recomandate

Cat de grea e matematica in facultate?Este peste cea de a 12 a?Analiza matematica a fost si este una dintre cea mai grea disciplina pe parcursul anilor sau e doar fizica?

Ai o sansa de a trece examenele la fizica si matematica daca ai terminat un liceu tehnic?Poti face fata facultatii cu un bagaj minim de cunostinte sau e nevoie de o memorie imbelsugata?Daca am un IQ mediu pot face fata cu cateva formule in cap?

IQ-ul meu se situeaza undeva intre 103-105.

Editat de alex77
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cate subiecte mai ai de gand sa deschizi?:))...Ca sa iti raapund totusi iti spun ca trebuie sa.stapanesti f bine matematica si fizica altfel nu ai ce cauta la o fac tehnic

• Like 1
Link spre comentariu

@alex77 Colegul @fany15 are dreptate.Acest subiect l-ai mai abordat intr-un topic deschis tot de tine iar eu ti-am dat cateva informatii.http://www.tehnium-azi.ro/topic/6188-angajare-ca-muncitor-necalificat/page-5

Dar nici n-ai precizat la ce facultate faci referire.Daca este vorba despre cea de electronica sau alta tehnica afla ca la toate disciplinele importante care se fac acolo te lovesti de matematica si fizica mai mult sau mai putin.Un inginer cu adevarat bun trebuie sa lege cat mai bine aceste 2 discipline adica sa explice teoriile uneia pe exemplele celeilalte.

Eu i-am propus ceva administratorului acestui forum in legatura cu topicurile deschise de tine iar un alt user foarte cunoscut pe acest forum a precizat ca este de acord cu mine si acest lucru se poate vedea accesand link-ul de mai sus.Sunt postarile nr. 71 si nr. 93.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock