Sari la conținut

Carcasa industriala pt un amplificator

tabal2008

Postări Recomandate

Am o sursa(nu cantitati mari) de carcase din foste sisteme de alarmare....

Am scos ,,electronica'' din interior...

Am lasat placa cu cablaj...goala, transformatorul si un fel de perete cu sigurante si ceva bride de prindere.....

Carcasa arata foarte bine...dimensiuni: sa zicem

- latime 29 cm

- inaltime 10, 5 cm

- adancime 18,5 cm

Nu stiu din ce e confectionata (o tabla silicata...nu stiu...)dar arata foarte bine.... scratchchin.gif

Pot sa folosesc pt o statie de 2 * 35 wati????

Traful are o singura infasurare in secundar de 12 volti la wataj destul de mare (zic eu) circa 40-60 wati , are sarma de 1-1,2 mm in secundar...ideea e sa mai pun un traf in interior si cu 2 *cca 17 vcc as alimenta ceva tda 2030 in punte...ce spuneti.....sfaturi?????

post-578-1201778093_thumb.jpg

post-578-1201778132_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca adancimea este putiun mai mare decat inaltimea trafului acel traf duce mai mult de 60W .

Dar ca sa nu mai rebobinezi poti folosi doua trafuri cu doua redresoare si filtre pe care apoi le folosesti legate in serie .

Link spre comentariu

Am o sursa(nu cantitati mari) de carcase din foste sisteme de alarmare....

Carcasa arata foarte bine...dimensiuni: sa zicem

...sfaturi?????

Nu pot sa-mi dau seama de carcasa dv, dar cred ca ar fi mai putin de munca si ca aspect mai potrivita scopului daca ati incerca o carcasa de computer desktop sau tower AT. Le gasiti gratis la firme ce fac desmembrari de computere second hand, Preferati desktop, parerea mea.

Sunt si eu interesat, sa ne tineti la curent de progresele facute in chestiune.

Link spre comentariu

Puteti sa folositi carcasa pentru un amplificator audio 2x35W. Trebuie aici avut in vedere faptul ca, in functie de topologia constructiva adaoptata, va trebui sa utilizati un sistem de racire eficient a radiatorului sau radiatoarelor pe care se vor afla dispusi finali. Exista o situatie cand va puteti lipsi de acest sistem de racire, totul depinde de tipul si marimea radiatorului. Totodata, nu o sa puteti sa va folositi de acel transformator deoarece tensiunea din secundar (12V) si puterea transformatorului este prea mica pentru puterea dorita. Ar merge bine un transformator toroidal de 150-200VA, cu doua infasurari secundare de 17V sau 25V. Referitor la o schema de amplificator puteti alege una pe MOSFET-uri sau una pe bipolari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock