Sari la conținut

Lucrare de robotica

alex77

Postări Recomandate

Sunt foarte pasionat de schemele electronice la roboti si as vrea sa imi construiesc robotii de o marime medie,Am nevoie de un mecanic pentru a asambla robotul?Cu partile electronice ma descurc dar cu piesele mecanice nu ma descurc si nu le stiu.Proiectul acesta ar fi pentru vacanta de vara ca sa vand cativa dintre ei pe net.Asta m-ar ajuta la venitul meu.

Ma gandeam la un LFR(Line Follower Robot) dar e o jucarie.Exista ceva mai captivant?Nu vreau un robot de marimea umana vreau un robot care executa orice comanda din telecomanda.

Sugestii,opinii,pareri?

Serios?Nimeni din forumul acesta nu stie ceva robotica?E pe bune?O simpla idee nu aveti?

Proiectul asta e si de atestat.Orice ajutor e binevenit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand nu are rost sa postati o gramada de postari pentru ca nu e tocmai corect si nici nu impresionati pe nimeni. In plus, postarile repetate sunt sanctionate deoarece incalca regulamentul acestui site web. Asadar, sunteti intr-un forum, unde, in functie de problema adusa in discutie, in mod normal ar trebui sa asteptati un raspuns pana la 24 de ore, deoarece nu toti utilizatori sunt online la un moment dat. De abia dupa acest interval de timp mai puteti sa trageti "un semnal de alarma" daca nu primiti un raspuns. 

In al doilea rand, referitor la problema adusa in discutie, ce experienta practica aveti in constructie de roboti (asemenea celui pe care doriti sa-l concepeti). Puteti sa postati cateva imagini cu realizarile dvs. in acest domeniu ?

• Like 1
Link spre comentariu

Intrebarea mea este daca necesita programare.Adica trebuie sa ii introduci un cod ca sa functioneze?Nivelul meu de programare e foarte scazut si de-abia daca stiu sa scriu un cod.Ce model de robot exista fara programare?

Link spre comentariu

E de la sine inteles ca roboti care au electronica cu un microcontroler, ARM sau ceva de genul asta sa necesite programare

Intr-o prima faza cauta niste kituri de robotica pe ebay.com sau site-uri de genul asta, ca sa vezi cu ce se mananca. Acum foarte putini electronisti au rabdare sa construiasca corpul robotului care implica prelucrari de materiale de diverse compozitii la niste nivele greu de imaginat. Cunosc cazuri cand s-a apelat la imprimante 3D pentru a creea anumite subansamble mecanice si apoi au fost imbinate. Treaba nu e usoara si daca nu iti dezvolti anumite aptitudini, de modelare 3D a unor piese, programare MCU etc., nu prea ai ce cauta in robotica.  :nono:

Editat de prog
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock