Sari la conținut

Anomalie cuantica detectata


Postări Recomandate

 Apa este un bun detector al anomaliilor cuantice si in plus este cu memorie are comportament de integrator.

 Nu numai apa in mod exclusiv are acest comportament ci si alte substante asemanatoare care pot forma punti de hidrogen si structuri de cristale lichide formand astfel un fel de memorie dinamica.

 

 Printre toate astea aici pe pamint apa e cea mai raspindita.

 

 Pe de alta parte la nivel cuantic timpul nu are un sens definit, el este un zgomot deoarece tranzitiile cuantice sunt aleatorii, in ansamblu timpul este un drift zgomotos, astfel o anomalie iradiaza in ambele sensuri, vezi efectul,, nine eleven,, pe generatoarele de numere aleatorii.

 

 Apa poate detecta si memora aceste anomalii in ambele directii.

 

Datele experimentale: la dozarea calciului cu reactiv OCPC obtineam in mod consecvet o absorbanta pentru calibrator de 0,38 la temperatura de lucru de 20 grade celsius la 4 grade absorbanta era de 0,40 explicatia e simpla la aceasta temperatura apa este mai densa deci ocupa un volum mai mic asta implica o concentratie mai mare a colorantului deci o absorbanta mai mare, la repetarea masuratorii am obtinut o absorbanta de 0,34 cu acelasi reactiv si cu acelasi calibrator de mai multe ori, preparind reactivul din cele doua componente in mod repetat la 20 grade saltul este dublu fata de driftul obisnuit dela 4 la 20 grade experimentul fiind facut la 20 grade in aceleasi conditii.

 

 Anomalia a afectat si alte masuratori in aceeasi directie colesterol trigliceride efectuate in mod repetat in aceleasi conditii de temperatura si care in mod obisnuit aveau un drift termic invers fata de cea expusa prima.

 la ultimele doua driftul termic invers se datoreza faptului ca sunt reactii enzimatice a caror viteza este puternic dependenta de temperatura si chiar daca reactia este folosita ca end point ea doar incetineste asimtotic catre zero cand substratul se epuizeaza si nu se opreste complet asta confera un drift negativ al absorbantei cu temperatura si nu unul pozitiv la la cele cu colorant.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit ca apa ar avea memorie si chiar o structura cvasicristalina sau chiar cristalina.

Unii afirma chiar ca prin puterea gindurilor determina cristalizarea diferita a apei in fulgii de zapada.

In postare am inteles ca va referiti la doua tipuri de anomalii termice,in legatura cu

anomalii cuantice, din reactiile chimice.

 

Primele referinte despre frecven?e rezonante in organisme vii sunt ?n studiile

lui Nicola Tesla. Aceste rezonante electromagnetice pot duce la salturi energetice

cu absorbtie sau emisie de cuante.

O ramura a medicinii se bazeaza tocmai pe aceste rezonante ce apar

si in structurile virusilor, bacteriilor sau chiar parazitilor biologici.

 

Cuantele ca defininitie sunt cele mai mici cantitati de energie finita, radiata sau absorbita.

Ele sunt generate de sisteme cu mai multe nivele energetice,la trecerea de pe un nivel energetic la altul.

De exemplu la un atom,in structura invelisului electronic, se genereaza sau se absorb cuante de

 energie electromagnetica din domeniul infrarosu, vizibil, ultraviolet, sau raze X.

Si reactiile biologice sau chimice pot determina radiatii sau absorbtii de energie. Pe asta se bazeaza si laserul chimic.

Cuantele gama sunt proprii nucleului atomic, iar cuantele de raze cosmice unor structuri energetice foarte puternice.

 

Am citit o carte scris? de rom?nul Albert Szent-Gy?rgyi, laureat al premiului nobil, care trata fenomene de

 bioluminiscent? din organismele vii, foarte interesante.

 

Prin extensie sa inteleg ca sunt posibile absorbtii sau emisii de cuante energetice, capabile sa modifice

 starile energetice, din anumite structuri cristaline ale apei biologice si nu numai si chiar sa le memoreze ?

 

@gsabac

Editat de gsabac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 Intimplator am lucrat cu mult in urma la un proiect pe bioluminscenta, dar este ceva care pune mult mai bine si mai clar in evidenta aceste proprietati ale apei, Homeopatia, apa memoreaza structura substantelor cu care intra in contact chiar si dupa diluarea acestora peste numarul lui Avogadro cand probabilitatea de a avea o molecula din acea substanta in mostra de solutie este mai mica decact 1.

 

 Solutiile homeopate sunt mai potenete la dilutii mai mari deoarece moleculele straine actioneaza ca impuritati care disrup structura ordonata cristalina a apei care a fost organizata urmand ca model substanta respectiva.

 

 Experimente de informatizare a apei se fac si in Japonia metoda originala a japonezilor este sa inghete apa informatizata astfel modul de cristalizare este diferit si reveleaza informatia introdusa, se poate vedea cu ochiul liber.

 

 Pentru a detecta o anomalie cuantica mai extinsa care nu este limitata la proba respectiva de apa, trebuie sa fie obsevata aceeasi modificare in doua probe disticte inchise in containere separate, asa ceva am observat eu o anomalie la mai multi reactivi aposi inchisi in sticlute diferite.

 

 Practica curenta de informatizare a apei este cea din basmul cu apa moarta si apa vie asa se foloseste si in homeopatie deci treaba se stia demult.

 

 Cu alte cuvinte apa trebuie mai intai destructurata dupa acea restructurata in contact cu apa informatizata (vie) in basm destructurarea se face prin contact cu anmite impuritati ce o dstructureaza ,apa moarta, dar curent se face prin cavitatie acustica deoarece are un beneficiu incontestabil fata de metoda precedenta, in sensul ca prin cavitatie se destructureza si ajuge intr-o stare instabila excitata care se va restructura foarte usor in contact cu apa informatizata procesul fiind exergonic.

 

 Medoda aia cu impurificarea are un neajuns ca acestea trebuie indepartate si ajung sa contamineze apa informatizata si o destructureaza.

 

 In plus prin cavitatie poate fi informatizata pornind direct de la substanta respectiva sau chiar cu alte surse de informatie radiatii de diverse tipuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock