Sari la conținut

Kit amplificator mono 170W

tyeibo1988

Postări Recomandate

Salutare tuturor vreau sa imi  cumpar 2 Kitturi  mono 170w  cu  tda7294  depe seitul http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-amplificator-mono-170w-p-3860   dar asi  dori sa stiu daca se poate lega in punte 2 din  acele kituri  si sale fac sa mearga in modul stereo   dupa cate am inteles am nevoie de un defazor daca am nevoie de un defazor imi poate da cineva o schema va multumesc 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce nu achizitionati cablaje de aici:

http://www.tehnium-azi.ro/topic/5761-kituri-cablaje-cu-tda7294/page-6

si scapati de grija configurarii in punte, deoarece cablajele cu 2xTDA7294 prezentate de mine mai sus se pot configura foarte usor stereo-punte cu ajutorul unor jumperi.

Link spre comentariu

Salutare tuturor vreau sa imi  cumpar 2 Kitturi  mono 170w  cu  tda7294  depe seitul http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-amplificator-mono-170w-p-3860   dar asi  dori sa stiu daca se poate lega in punte 2 din  acele kituri  si sale fac sa mearga in modul stereo   dupa cate am inteles am nevoie de un defazor daca am nevoie de un defazor imi poate da cineva o schema va multumesc 

Chitul Mivarom este gata construit pentru punte. Nu trebuie nici un defazor !

Pentru stereo trebuiesc despartite, modificate, in doua module, cite unul pentru fiecare canal si cine le face?

In configuratia in punte cu Rdifuzor = 8 Ohm, Vs = +/- 25V puterea maxima este 150 W putere muzicala.

In configuratia in punte cu Rdifuzor = 16 Ohm, Vs = +/- 35V puterea maxima este 170 W, ca in datele tehnice ale circuitului.

In configuratia mono se obtine maximum 100W pe canal, pe 4 Ohm.

Un modul realizat de @donpetru, tocmai aceasta modificare o are implementata. Scoate 2x100W sau 1x150W...170W.

Pentru 2x150W, va trebui sa realizati ceva asemanator ca mai jos. Daca nu folositi ventilatie fortata,

radiatoarele trebuiesc marite.

Una dintre cele mai tehnologice realizari, de amplificator stereo cu TDA7294, este a lui @nicksound.

Se folosesc 2 module proiectate si oferite de @donpetru intr-o configuratie de exceptie.

Dimensiuni mici, evacuarea caldurii spre exterior. Si finalizarea este foarte buna, ca amplasare si ca aspect.

Le gasiti in link-ul postat in topic, la #2

post-28325-0-45222400-1431457397_thumb.j     post-28325-0-91026800-1440525811_thumb.j

Pina la urma chitul este o mica parte a amplificatorului. Pentru finalizare se munceste mult,

la electrica si mecanica, cit si la conceptie.

Succes !

@gsabac

Editat de gsabac
  • Like 1
Link spre comentariu

Ziua buna,subscriu si eu celor spuse mai sus.Totodata as vrea sa spun ca,KIT-urile cu  2XTDA7294 in configuratia lui Donpetru functioneaza foarte bine(eu cel putin le-am testat bine de tot)si nu dau rateuri.Sfatul meu este sa luati de aici:http://www.tehnium-azi.ro/topic/5761-kituri-cablaje-cu-tda7294/

Sunt usor de montat si mai ales functionarea unui modul in stereo sau punte facandu-se foarte usor.

Spor la treaba!

Editat de niksound
Link spre comentariu

Votez si eu pentru schema si placutele achizitionate de la @donpetru, am facut mai multe amplificatoare cu TDA7294 in punte si in stereo, totul functional perfect, un proiect foarte reusit dupa parerea mea.Daca se ma adauga si protectia elaborata pentru acest montaj si corectorul de ton tot decaici putem spune ca se formeaza un sistem de amplificare complet.

Se mai poate mentiona si faptul ca daca optati sa asamblati kitul cu TDA7294 puteti folosi componente de calitate superiora kitului de la Miva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock