Sari la conținut

componente

mihai09

Postări Recomandate

In prima imagine sunt potentiometri semireglabili multitur(cel putin cel de 500K si cel de 200K), pentru integrate nu am gasit documentatie.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu n-am gasit nimic legat de acele integrate chiar daca ultimele 2 caractere suna foarte cunoscut fiind scrise cu litere mari,legat si separat de restul caracterelor.Deci ma intreb daca integratele respective au legatura cu cele arhicunoscute care poarta acelasi nume. :scratchchin:

Link spre comentariu

Unchiul meu lucra la seismologie (Dumnezeu sa il ierte) facea diverse proiecte legat de senzori pentru cutremure ,senzori navali pentru andocare ...am mai multe piese care nu le gasesc documentatie la acei potentiometrii pe cutia lor scrie Beckman made in USA....mai lucra si ceva cu telecomunicatii nu stiu ce exact dar la garaj am gasit si cateva antene mari, cateva statii de emisie receptie (cred ca asa se numesc) ...in curand voi face un drum pana acolo si voi face poze si le voi posta pe acest topic...poate este ceva util cuiva 

post-35689-0-37909900-1460375089_thumb.jpg

post-35689-0-24050800-1460375230_thumb.jpg

post-35689-0-32352600-1460375269_thumb.jpg

post-35689-0-56610700-1460375302_thumb.jpg

post-35689-0-43249200-1460375401_thumb.jpg

post-35689-0-91637300-1460375435_thumb.jpg

Link spre comentariu

In prima imagine http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/philips/BU2520DX_1.pdf

in a doua nu se vede ce scrie dupa LM20, deci poate fi LM201 http://www.rlocman.ru/i/File/dat/National_Semiconductor/Operational_Amplifiers/LM101AH.pdf

n-am gasit informatii cu ce face acel modul CATV

Ce scrie pe circuitul din imaginea a patra?

MA7812 este stabilizator de 12V http://www.tesla-ic.com/pdf/ma7805-ma7812-ma7815-ma7824.pdf

iar 10PM4 este punte redresoare monofazata  IPRS 10A/400V.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Ce a-?i prezentat sunt componente comune cu pre?uri de la 1 leu la circa 10 lei.

Pentru a g?si poten?iali cump?r?tori utiliza?i forumul Tehnium-Azi, Radioamator.ro

sau OLX.ro, la sec?iunile de v?nz?ri.

Ata?a?i o list? ?n care s? pune?i numele piesei ?i valoarea, num?rul de buc??i

?i pre?ul de v?nzare. Deasemenea num?rul de telefon sau adresa de E-Mail.

Cu mult? r?bdare poate reu?i?i s? vinde?i.

Succes !

@gsabac

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock