Sari la conținut

ajutor kit 2x 500w mivarom

tyeibo1988

Postări Recomandate

ok multumesc  o sa verific sa vad poate o fost din vina mea ca a puscat  circuitul  dar cea ce nu cred pentru ca mia mers  kitul   aproximativ  5 zile si lam avut alimentat  cu aceasi traf nu am facut nici o modificare doar atat ca  iam  montat un corector de ton si un pontentiometru de volum .  ok am sa verific poate cine stie poate am facut eu ceva gresit   va multumesc tuturor de ajutor si de sfaturi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok am verificat kitul  este tot in regula doar o mica problema    pe schema  de la donpetru  sunt finali in   ordinea    2x2sc5200  x2 2sa1943 2x2sc5200   2x2sa1943   la mine pe kitt  sunt  in felu urmator      2x2sa1943   4x2sc5200   2x1943     nustiu daca sunt pusi bine mia mia ajuns condensatoarele azi  si vreau sa le  plasez  azi pe kitt darr  sincer  mie  frice ca pusca iara  uitasem sa specific ca   ca   kitul pe un canal imi facea figuri cand se auzia mai incet cand  se auzia tare   se poate sa fie dela  transformator    dar  mia mers aproximativ vo   5 zile    trafu e  de  2x  27v    iar rezistenta cea  de langa   ledul rosu  e de 10 ohmi   pe kitt arata   ca trebe sa fie de 100 ohmi cred ca am nimerit un kitt facut din ciurucuri nustiu ce sa cred   nustiu cred ca vati saturat de postarile mele    dar sincer  imi pare  chiar rau ca va bat atat  la cap     

Link spre comentariu

Eu cred ca nu ati analizat bine imaginile postate de mine in topicul despre KIT0205 !!! Suplimentar mai atasez o imagine in plus:

KIT0205-1.JPG

Analizand imaginea de mai sus dar si alte imagini pe care le-am facut la vremea respectiva, finali era dispusi astfel: in stanga si dreapta kitului, spre margini, cate doua 2SA1943, iar la mijlocul kitului se gasesc cele 4 bucati 2SC5200. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock